×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Schiedam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Schiedam

Appartement huren Schiedam

Een appartement huren in Schiedam biedt vele voordelen. Deze gezellige plaats heeft niet alleen zelf veel te bieden, maar ligt ook nog eens vlak bij de metropool Rotterdam. Binnen 10 minuten kan men met het openbaar vervoer of met de auto in Rotterdam zijn. Ook de kust met de brede zandstranden ligt niet al te ver weg. Men kan dus bij een appartement huren in Schiedam kiezen voor een dagje strand of lekker winkelen in het centrum van Rotterdam. Maar ook Schiedam zelf heeft veel te bieden. De karakteristieke pakhuizen, de ambachtelijke branderijen en mouterijen, de grachten en de gezellige authentieke binnenstad zorgen dat Schiedam een eigen gezicht heeft.

Een appartement huren in Schiedam biedt genoeg winkelmogelijkheden

Bij een appartement huren in Schiedam zijn er ook genoeg winkelmogelijkheden. In het historische stadscentrum is een ruim aanbod aan leuke winkels. Men kan zelfs overdekt winkelen in de Nieuwe Passage. Iedere eerste zondag van de maand is er koopzondag in het centrum. Maar ook op de Schiedam Nieuwland zijn er op zondag steeds meer winkels open. Daarnaast is er een groot horeca aanbod met vele terrassen. Wanneer u kiest voor een appartement huren in Schiedam kunt u ook nog twee maal in de week een weekmarkt bezoeken, op vrijdag in het centrum en op dinsdag in Schiedam-Noord.

Genoeg te doen als u kiest voor een appartement huren in Schiedam

Een appartement huren in Schiedam geeft ook vele mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. Men kan bijvoorbeeld ambachtelijke brouwerijen bezoeken, naar musea, één van de hoogste molens ter wereld bekijken, een rondvaart maken of één van de vele evenementen bezoeken. Schiedam kan op verschillende manieren ontdekt worden: op de fiets, met de step, te voet of op het water. Natuurlijk heeft de sportieveling met een appartement huren in Schiedam ook genoeg keuze. Zowel op indoor gebied, als wat betreft de outdoor opties. Het omringende groen van de stad heeft veel mogelijkheden die u kunt benutten als u kiest voor een appartement huren in Schiedam.

Jong en oud vermaakt zich in Schiedam

Een appartement huren in Schiedam is geschikt voor alle leeftijden. Het bruisende centrum en de vele voorzieningen zorgen voor een perfecte leefomgeving. Schiedam heeft de dynamiek van een stad, maar ook het groene karakter van een dorp. Een appartement huren in Schiedam voorziet in genoeg winkels en zorg in de buurt.

Een appartement huren in Schiedam brengt historie voor de deur

De historie van Schiedam gaat terug naar 1250. De stichtster Aleide van Avesnes van de stad, liet in 1260 een dam leggen in de Schie en in 1275 kreeg de stad haar stadsrechten. De oude monumenten en musea geven een goed beeld van de geschiedenis van de stad. Bijvoorbeeld bij de Ruïne Huis te Riviere uit 1260 of in de Nieuwe Palmboom waar je de molenaar nog aan het werk kunt zien. Of het Jenevermuseum waar je de oude jenever of Corenwijn kunt proberen. Hier proeft men nog het resultaat van de Schiedamse Gouden Eeuw. In deze tijd viel de drankimport uit Frankrijk stil en dit maakte de Schiedamse jeneverstokerij mogelijk. Wereldwijd werd de Schiedamse jenever geëxporteerd. Deze industrie gaf Schiedam in die tijd de bijnaam: 'Zwarte Nazareth'. Bekijk ook eens de klok in het zakkendragers huisje, die vroeger de zakkendragers waarschuwde dat er een schip te lossen was. Zelfs de oude resten van de zware bakstenen toren van het Slot van Mathenesse, het kasteel waar Aleide woonde, zijn nog terug te vinden. Tegenwoordig is een appartement huren in Schiedam: wonen in een mooie mix van historie en moderne gemakken.

Een appartement huren in Schiedam, de geboorteplaats van veel bekende namen

Een appartement huren in Schiedam; de geboorteplaats van veel bekende personen. Zoals Liduina van Schiedam (1380-1433), de bekendste Nederlandse rooms-katholieke heilige of de eerste ambassadeur van de Republiek der Verenigde Nederlanden in het Ottomaanse Rijk: Cornelis Haga (1578-1654). Maar ook op sportgebied zijn er een aantal bekende namen in het geboorteregister te vinden, zoals de bokser Arij Smit (1907-1970), de waterpolospeler Joop van Woerkom (1912-1998) en de voetballers Rinus Gosens (1920-2008) en Kees van der Tuijn. Adam Pijnacker(1620-1673) was een kunstschilder, Willem Levinus Penning (1840-1924) een schrijver/dichter en de acteur/dichter Ton van Duinhoven (1921-2010) hebben ook allemaal hun roots in Schiedam liggen. Zelfs de bedenker van 'Pipo de Clown' Wim Meuldijk (1922-2007) komt oorspronkelijk uit Schiedam.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven