×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in soesterberg

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in soesterberg, maar bekijk de huurwoningen in Zeist

«1»

Appartementen in de omgeving van soesterberg

Appartement huren Soesterberg

Kom een appartement huren in Soesterberg! Dit mooie dorp is prachtig gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Omringd door bossen, heide en duinen is het hier heerlijk rustig wonen. Soesterberg ontstond rond herberg 'Huis ten Halve' op het kruispunt van de Amersfoortseweg en de Postweg van Amsterdam naar Arnhem. Het kreeg in 1837 zijn huidige naam. In 1913 werd vliegbasis Soesterberg opgericht. Van 1954 tot 1994 bevond zich hier de Amerikaanse basis 'Camp New Amsterdam'. De voormalige vliegbasis is ook nu nog een belangrijke toeristische trekpleister.

Bij een appartement huren in Soesterberg kom je te wonen in de gemeente Soest, waar vele bekende Nederlanders, waaronder actrice en zangeres Babette van Veen en violiste Janine Jansen, hebben gewoond.

Zien en Doen

Wil je een appartement huren in Soesterberg? Dan kun je in het Nationaal Militair Museum in het nabijgelegen Soest de collecties van het oude Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg bekijken. De kleintjes kunnen zich vermaken met allerlei interactieve activiteiten. De oude vliegbasis kun je bekijken tijdens een wandeling door Park Vliegbasis Soesterberg.

Koninklijk wonen en recreëren

Kom een appartement huren in Soesterberg en je komt koninklijk te wonen! In het nabijgelegen Baarn kun namelijk je een bezoekje brengen aan Paleis Soestdijk, voormalige thuis van Prinses Juliana en Prins Bernhard.

In de natuur rondom Soestdijk is het goed fietsen en wandelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een pittige mountainbikeroute, of het rustiger aan doen tijdens de route 'Vorstelijk Rondje', waarbij de Oranjes niet vergeten worden! In de bossen en duinen in de buurt zijn verschillende wandelroutes uitgezet. Daarnaast is er in Soest een speciaal dagrecreatieterrein, De Bergjes, en kun je golfen bij Golfclub Soestduinen Royal Park.

Eten en Drinken

Wanneer je besluit tot een appartement huren in Soesterberg kun je altijd terecht voor een heerlijke lunch of een luxe diner. Kleine kinderen kunnen zich vermaken in de pannenkoekenboerderij en voor een drankje kan je terecht bij een van de grand cafés.

Winkelen en Bereikbaarheid

Ga een appartement huren in Soesterberg en je vindt in buurdorp Soest alles voor je dagelijkse benodigdheden. Op vrijdagavond kun je langer winkelen en er is een wekelijkse markt. Heb je iets nodig van een grotere winkelketen? Je bent zo in Amersfoort, Utrecht of Amsterdam. Met drie stations in de buurt is Soesterberg ook per trein goed bereikbaar. Kortom: Kom een appartement huren in Soesterberg!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven