×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Spijkenisse

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 4 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Appartementen in de omgeving van Spijkenisse

Appartement huren in Spijkenisse

Een appartement huren in Spijkenisse is goed te doen, wel is het handig om voor dat je begint met zoeken meer informatie over de plaats te hebben. Het is belangrijk te weten waar je naar op zoek bent, maar je kunt natuurlijk altijd inspiratie opdoen door eens te kijken in het huidige aanbod appartement huren in Spijkenisse.

Veel te beleven in Spijkenisse

Het winkelhart, onder bewoners van Spijkenisse ook wel 'het dorp' genoemd, is een mooi nieuw winkelcentrum. In het winkelcentrum vind je een groot aanbod aan winkels. De H&M, C&A, Hema en filialen van andere grote winkelketens zijn er gevestigd. Wil je een appartement huren in Spijkenisse dan kun je voortaan op de donderdagavond heerlijk gaan winkelen tijdens de koopavond in het het winkelcentrum. In het winkelhart vind je ook voldoende eetgelegenheden om tijdens het winkelen even bij te komen. Ga je er graag op uit en wil je wat beleven? Dan is het mogelijk een voorstelling te bekijken bij theater de Stoep of mee te varen op de fluisterboot. De populairste stad nabij Spijkenisse is Rotterdam. Je kunt in het centrum van Spijkenisse de metro pakken, deze zet jou midden in het centrum van Rotterdam af. Een appartement huren in Spijkenisse heeft hiermee dan ook een groot voordeel, de rust van een kleine stad en als je er behoefte aan hebt zit je binnen een half uur in de drukte van de grote stad. Wil je een appartement huren in Spijkenisse en heb je kinderen? Dan is het handig om te weten dat er een ruim aanbod van basisscholen en middelbare scholen is.

Historie van Spijkenisse

Een appartement huren in Spijkenisse betekent dat je in een stad woont met een lange geschiedenis. Archeologisch onderzoek heeft uitgewezen dat het gebied al 10.000 jaar geleden bewoond was. Toen werkte er vooral vissers en jagers in het moerassige gebied van het huidige Spijkenisse. Verschillende bekende Nederlanders hebben in Spijkenisse gewoond. Zo is de inmiddels internationaal doorgebroken DJ Afrojack opgegroeid in Spijkenisse en woont oud-voetballer Peter Houtman er vandaag de dag nog steeds.

Een appartement huren in Spijkenisse betekent dat je in een stad met een rijke geschiedenis komt te wonen. Ook is het mogelijk om in plaats van een appartement huren in Spijkenisse, te kiezen voor een eengezinswoning of een studio.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven