×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Tegelen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Appartementen in de omgeving van Tegelen

Appartement huren in Tegelen

Een appartement huren in Tegelen staat garant voor leven in een prettige omgeving. De plaats is vooral bekend door de kleiwinning voor de keramische industrie. Waarschijnlijk heeft de plaats om die reden zijn naam ontleent aan het Latijnse woord Tegula. De rijke kleigrond, waarin tevens veel geologische vondsten zijn gedaan, is ontstaan door de vroegere stroming van de Rijn in het gebied. Bekende Nederlanders die geboren zijn in deze plaats zijn Chantal Janzen en Huub Stapel.

Lekker wonen met veel voordelen

Een woning huren in deze plaats in de gemeente Venlo heeft veel voordelen. Zo biedt het plaatsje een prettige woonomgeving en heeft het een goede verbinding met zowel de grote Nederlandse als Duitse steden zoals Nijmegen, Eindhoven, Düsseldorf en Keulen. De plaats hoort sinds 2001 bij de gemeente Venlo en is mooi gelegen tussen de Maas en Duitsland met vlak over de grens het plaatsje Kaldenkirchen. Het historische karakter van de plaats uit zich met name door de aanwezigheid van de Sint-Martinuskerk die voor het eerst in het jaar 720 werd gebouwd.

Huur in Tegelen

Huur een appartement, Woning of Studio en geniet van het wonen in de wijken Centrum, Sint Josephparochie, Windhond, Op de Heide of het stadsdeel Steyl. Het plaatsje heeft een levendig karakter met een grote dichtheid aan kleine cafés. Daarnaast worden er het hele jaar door culturele evenementen georganiseerd op het gebied van toneel, theater en muziek. Niet op de laatste plaats is ook het carnaval populair met maar liefst 5 actieve carnavalsverenigingen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven