×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Appartement aan je favorieten toevoegen
Reageer met een Smart Account!
 • Impressie van de Appartement
 • Impressie van de Appartement
 • Impressie van de Appartement
 • Impressie van de Appartement
 • Impressie van de Appartement
 • Impressie van de Appartement
 • Impressie van de Appartement
 • Impressie van de Appartement
8

Appartement te huur Wittevrouwensingel, Utrecht

€ 1375, - p/m

( Excl.)

Beschikbaar per : direct

Reageer nu!

Appartement (3 kamer) met patio en terras

In de populaire wijk genaamd "witte vrouwen" ligt dit schitterende herenhuis met 4 verdiepingen waar een 3 kamer appartement op de begane grond beschikbaar is. Recent geheel gerenoveerd. Het appartement is geheel voorzien van een hard houten vloer en geheel nieuw gebouwd met nieuwe keuken, badkamer, toilet etc. Het appartement is gestoffeerd ( en kan in overleg ook gemeubileerd ) en is circa 60m2. Indeling: begane grond, entree, portaal met hal En meterkast, binnenkomst in de woonkamer aan de linker voorzijde van de woning, kamer en....
In de populaire wijk genaamd "witte vrouwen" ligt dit schitterende herenhuis met 4 verdiepingen waar een 3 kamer appartement op de begane grond beschikbaar is. Recent geheel gerenoveerd. Het appartement is geheel voorzien van een hard houten vloer en geheel nieuw gebouwd met nieuwe keuken, badkamer, toilet etc. Het appartement is gestoffeerd ( en kan in overleg ook gemeubileerd ) en is circa 60m2. Indeling: begane grond, entree, portaal met hal En meterkast, binnenkomst in de woonkamer aan de linker voorzijde van de woning, kamer en suite deuren naar de achterkamer (slaapkamer) die openslaande deuren heeft naar een patio. Vanuit de slaapkamer is toegang de douche Met wasbak. Vanuit de woonkamer naar een kelder berging kast en daarnaast een toilet en vervolgens naar de open keuken. De keuken is geheel compleet uitgerust met koelkast/ vriezer, afwasmachine, wasmachine, inductie 4 kookplaat, combine magnetron /oven. Vervolgens is er vanuit de keuken toegang naar de rechter voorzijde van de woning waar nog nog een aparte ruimte is (kamer / dining room). Huur prijs per maand (op basis van minimale huurperiode van 12 maanden): 1.475,- EXCLUSIEF g/w/l/internet en service kosten per maand. Borg 2 maanden huur, opzegtermijn 2 maanden. legal /admin contractskosten 425,-- eenmalig

Kenmerken

 • Borg € 2500
 • Buitenruimte : Binnenplaats / Patio
 • Bezichtiging
 • Roken toegestaan?
 • Huisdieren toegestaan?
 • Status : Vraag de aanbieder
Meer info
Minder info

Op de kaart

Appartement aan je favorieten toevoegen


Hier kun je uitleggen waarom je denkt dat deze advertentie of gebruiker onder misbruiker valt