×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Appartement aan je favorieten toevoegen
Geïnteresseerd in deze woning?
 • Impressie van de Appartement
 • Impressie van de Appartement
 • Impressie van de Appartement
 • Impressie van de Appartement
 • Impressie van de Appartement
 • Impressie van de Appartement
 • Impressie van de Appartement
 • Impressie van de Appartement
8

Appartement te huur Wittevrouwensingel, Utrecht

€ 1045, - p/m

( Excl.)

Beschikbaar per : direct

Reageer nu!

Appartement (2 kamer) met balkon

In de populaire wijk genaamd "witte vrouwen" ligt dit schitterende herenhuis met 4 verdiepingen waar een 2 kamer appartement aan achterzijde op de 1e etage beschikbaar is. Het appartement is gehel voorzien van een Jatoba hard houten vloer en geheel nieuw geschilderd. Het is gemeubileerd en is circa 45m2. Indeling: begane grond trap naar boven, entree, hal met een aparte douche en aparte toilet, deur naar woonkamer/keuken. Vanaf zitgedeelte aan achterzijde zijn er 2 openslaande deuren naar het balkon dat op het zuid westen ligt en dat....
In de populaire wijk genaamd "witte vrouwen" ligt dit schitterende herenhuis met 4 verdiepingen waar een 2 kamer appartement aan achterzijde op de 1e etage beschikbaar is. Het appartement is gehel voorzien van een Jatoba hard houten vloer en geheel nieuw geschilderd. Het is gemeubileerd en is circa 45m2. Indeling: begane grond trap naar boven, entree, hal met een aparte douche en aparte toilet, deur naar woonkamer/keuken. Vanaf zitgedeelte aan achterzijde zijn er 2 openslaande deuren naar het balkon dat op het zuid westen ligt en dat een vrij uitzicht heeft op de diepe tuinen van circa 20 meter. Vervolgens een slaapkamer aan de achterzijde welke ook een openslaande deur naar de achterzijde heeft. Huur per maand op basis van minimale huurperiode van 12 maanden: 1.150,- INCLUSIEF g/w/l/internet en service kosten per maand. legal contractskosten 425,-- eenmalig

Kenmerken

 • Borg € 2500
 • Buitenruimte : Balkon
 • Bezichtiging
 • Roken toegestaan?
 • Huisdieren toegestaan?
 • Status : Vraag de aanbieder
Meer info
Minder info

Op de kaart

Appartement aan je favorieten toevoegen


Hier kun je uitleggen waarom je denkt dat deze advertentie of gebruiker onder misbruiker valt