×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Vlaardingen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Vlaardingen

Appartement huren Vlaardingen

Al sinds de late steentijd (3500 tot 2500 voor Chr.) wonen er al mensen in Vlaardingen. Al voor 1273 voor Chr. heeft Vlaardingen al stadsrechten. Het valt dus niet te ontkennen dat Vlaardingen een leuke plaats is om te wonen. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas en is omringd door Schiedam, Delft en Maassluis. Vanaf de achttiende eeuw was de haringvisserij in de stad een belangrijke bron van inkomsten.

Appartement huren in Vlaardingen

In Vlaardingen heb je veel keuze in beschikbare woningen. Het centrum van Vlaardingen is gezellig voor wat betreft winkelen en uitgaan. Een appartement huren in Vlaardingen geeft goede verbindingen naar Rotterdam en de havens aan de zuidzijde van de Maas. Vlaardingen heeft drie NS stations en een goede busverbinding. Vanuit Vlaardingen-Oost is het metronetwerk van Rotterdam in bereik waarmee je binnen korte tijd heel Rotterdam en omstreken kan bereiken. Via de Botlektunnel en de A20 zit je snel op de snelweg en de ring van Rotterdam. Binnen een half uurtje sta je vanuit Vlaardingen op het strand in Hoek van Holland. Een appartement huren in Vlaardingen geeft dus ook goede uitvalswegen naar andere plaatsen in Zuid-Holland. In het westen van Vlaardingen ligt tevens de Krabbenplas waar het in de zomer gezellig druk is met zwemmers en dagjesmensen. Kortom, een appartement huren in Vlaardingen heeft de drukte en gezelligheid van de grote stad en de aanlokkelijkheid van het platteland in het mooie en rustige Westland. In de zomer is lekker zonnen of een strandwandeling het perfecte einde van de dag.

In het winkelcentrum Liesveld kan je veel winkels vinden voor elk wat wils. Gezellig een terrasje pakken tijdens het winkelen bij de visbank of een avondje stappen bij de visbank is een aanrader. Een appartement huren in Vlaardingen is ook goed voor het culturele welzijn. Wat dacht je van wijn proeven in de wijnboerderij? Een leuke locatie om te proeven van verschillende wijnen zoals de kersenwijn, witte wijn of een rode Delflandwijn. Vlaardingen heeft natuurlijk ook een echt Vlaardings museum 'Het Visserijmuseum'. Kortom; qua cultuur kom je in Vlaardingen ook niets tekort.

Welke huurwoningen kan je vinden in Vlaardingen?

Een appartement huren in Vlaardingen is populair. Een huis of studio kost meestal minimaal 400 euro per maand. Daarvoor krijg je echter veel terug. Ook werd Vlaardingen in 2010 gekozen tot groenste stad van Europa. Een appartement huren in Vlaardingen is niet gemakkelijk omdat er een ruime keuze is.

Bezienswaardigheden in Vlaardingen

Naast de visbank zijn er diverse bezienswaardigheden in de stad. Een appartement huren in Vlaardingen maakt dat je je ook niet hoeft te vervelen. De werkende korenmolen Aeolus, de Markt en de grote kerk maken dat je niet snel spijt zal krijgen van een appartement huren in Vlaardingen. Er zijn vele bekende Vlaardingers zoals bijvoorbeeld: Mark Huizinga, Wouter Bos, Winston Post en natuurlijk Bassie en Adriaan.

Wacht niet langer en start met een appartement huren in Vlaardingen!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven