×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in vleuten

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in vleuten, maar bekijk de huurwoningen in De Meern

«1»

Appartementen in de omgeving van vleuten

Appartement huren in Vleuten

Een appartement huren in Vleuten? Een uitstekend idee! Welkom in een plaats met een boeiende geschiedenis! Het dorp mag dan een jong imago hebben; in 1164 komt het al in de boeken voor als Flutene. Pas na 1795 was er officieel sprake van de gemeente Vleuten. Het huidige Vleuten-De Meern ontwikkelde zich rond de hervormde dorpskerk. Eeuwenlang was het slechts een bescheiden plaatsje. In 1881 kwam er een treinverbinding met Utrecht en Rotterdam. Sindsdien is de bruisende stad Utrecht binnen zeven minuten bereikbaar. Vanaf 1900 was Vleuten het domein van tuinders. Grotendeels Utrechters, die door stadsuitbreiding de stad hadden moeten verlaten. Die uitbreiding zette echter gestaag door en in 1990 zagen de tuinders zich gedwongen om opnieuw vertrekken. Inmiddels behoort een deel van Vleuten tot het Utrechtse Vinex-project Leidsche Rijn. We spreken over de wijk Vleuterweide ten zuidwesten van Vleuten. Deze wijk kenmerkt zich door ruimtelijke en groen opgezette straten, diverse bouwstijlen en vele faciliteiten. Je vindt er winkels, scholen en kinderdagverblijven.

Een appartement huren in Vleuten is kiezen voor mogelijkheden

Heb je een jong gezin? Houd je van de combinatie van moderne faciliteiten en een historische dorpskern? Of wil je wonen op een steenworp afstand van Utrecht? In al deze gevallen is een appartement huren in Vleuten een perfecte keuze. Een appartement huren in Vleuten biedt je het beste van vele werelden. De regio Utrecht bruist van werkgelegenheid, maar ook Amsterdam en Rotterdam zijn eenvoudig bereikbaar. Zin in een middagje winkelen? Vleuten heeft een gezellig dorpscentrum met onder meer speciaalzaken, een drogisterij en een bloemist. Ook het ruime winkelcentrum Vleuterweide is beslist een aanrader. Een appartement huren in Vleuten brengt het allemaal dichtbij!

Een appartement huren in Vleuten: altijd in beweging

Wil je een avondwandeling maken of lekker even joggen? Dan vind je in het oosten van Vleuten het Máximapark. Dit park biedt je uitzicht op veel groen en een prettige hoeveelheid speeltuinen. Een appartement huren in Vleuten geeft je toegang tot alles wat dit dynamische dorp te bieden heeft. Steeds meer mensen ontdekken deze gezellige en ongedwongen plaats. Een appartement huren in Vleuten: voor alle leeftijden en levensstijlen is het een uitstekend idee. Je vindt er een bloeiend verenigingsleven, vele verschillende scholen en instanties. Vleuten is altijd volop in beweging en ontwikkeling. Het beroemde glamourkoppel Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder ging je voor. Voel jij je binnenkort ook thuis in Vleuten?

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven