×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Voorburg

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Voorburg

Appartement huren Voorburg

Een appartement in Voorburg betrekken, is een kennismaking met een plaats die historische gronden heeft. Maar ook een prachtige woonlocatie is in de nabijheid van zee en strand, de residentie stad Den Haag en het weidse polderlandschap aan de oostzijde. Een plaats ook waar al voor de Romeinse overheersing mensen op de oude duinenrij woonden en in de Middeleeuwen de heerlijkheid werd bestierd door gegoede families als Van Wassenaar en De Ligne. En - in een nog later stadium - liet Constantijn Huygens hier het latere museum 'Hofwijck' neerzetten, prinses Marianne van Oranje-Nassau woonde op de voormalige buitenplaats Rusthof en in huize Vreugd en Rust werd kamerlid Guillaume Groen van Prinsterer geboren.

Bruisende historie

De plaats heeft als grote voordeel dat toeristische trekpleisters op steenworp afstand liggen met prachtige appartementen, maar biedt zelf ook voldoende plekken die een bezoek waard zijn. Alleen een fietstocht langs de statige huurwoningen en luxe villa's aan de Vliet en Oosteinde is al de moeite waard. Er zijn meerdere prachtige kerken, het bezienswaardige Stadsmuseum, Huize Swaensteyn, het Huygensmuseum, Villa Vreugd en Rust met Orangerie, Huize Middenburg of Poldermolen De Vlieger. Daarnaast zijn er vele monumenten en heeft Voorburg een beschermd stadsgezicht. Wandel eens langs de smalle Herenstraat waar meer dan tien fraaie beelden te zien en ook huize Swaensteyn, tegenwoordig een trouwlocatie, is een blikvanger. In de Kerkstraat zijn meerdere monumenten, net als in de Schoolstraat, zoals het landhuis 'In de Wereldt is veel Gevaer'.

De ideale plek voor een huurwoning

Voorburg is daarmee ideaal voor mensen die van een afwisselend leven houden. De aan de Vliet gelegen plaats ligt tegen het bruisende stadsleven van Den Haag aan. Een prachtige stad met veel plezierige winkels. In de omgeving zijn veel recreatieve hotspots als Duinrell en Madurodam, terwijl ook het strand en een breed duingebied ideaal is voor rustzoekers. En ook historische plaatsen als Delft en Leiden liggen op fietsafstand, net als het meer 'mondaine' Wassenaar ! Maar ook een tocht door het Westlandse kassengebied kan verrassend mooi zijn. Wie een appartement, woning of studio zoekt in deze regio, doet er dus goed aan deze omgeving in overweging te nemen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven