×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in voorthuizen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in voorthuizen, maar bekijk de huurwoningen in Kootwijkerbroek

«1»

Appartementen in de omgeving van voorthuizen

Appartement huren in Voorthuizen

Wonen in een bosrijke omgeving, centraal in Nederland. Een appartement huren in Voorthuizen is een aantrekkelijke optie voor wie van natuur houdt en alle belangrijke voorzieningen in de buurt wil hebben. Voorthuizen vormt de poort naar de Veluwe. Het dorp in de Gelderse Vallei telt iets meer dan 10.000 inwoners en is gelegen in de mooie gemeente Barneveld.

Goede mobiliteit verzekerd bij een appartement huren in Voorthuizen

De plaatsnaam Voorthuizen duikt al op in een oorkonde uit het jaar 970. Voorthuizen lag vroeger aan een knooppunt van wegen, waarmee het een belangrijke handelsplaats werd. Het dorp is gevormd rond een ꞌdoorwaadbare plaats in een beekꞌ, zoals een deel van de naam aangeeft. De Hessenweg - in 1809 geopend door koning Lodewijk Napoleon - heeft een belangrijke invloed op de groei van Voorthuizen gehad. De weg van Deventer naar Amsterdam bracht welvaart. Tegenwoordig is de rijksweg A1 de belangrijkste oost-westverbinding die Voorthuizen doorkruist en goed bereikbaar maakt. Met een appartement huren in Voorthuizen ben je verzekerd van een goede mobiliteit.

Van schapenhouderijen tot toeristische trekpleister

Waar Voorthuizen vroeger hoofdzakelijk bestond van de schapenhouderij, is het dorp thans een toeristische trekpleister. De mooie omgeving trekt veel recreanten en zorgt er ook voor dat een appartement huren in Voorthuizen zeer in trek is. Je ontdekt in de buurt het Wilbrinkbos, de Appelse heide en recreatiegebied Zeumeren. Een appartement huren in Voorthuizen kan in vele wijken. Aan de westkant liggen De Maat en Zeeheldenbuurt, aan de zuidkant Wikselaar, aan de oostkant De Steenkamp, in het noorden de nieuwe wijk Blankensgoed en centraal de wijken De Kromme Akker en de Wheem.

Een appartement huren in Voorthuizen, dicht bij vele attracties

In Voorthuizen geniet je van moderne voorzieningen en ouderwetse gemoedelijkheid en dienstbaarheid. Het is gezellig winkelen in het kleinschalige dorp. Voorthuizen heeft ook een gevarieerd aanbod aan horecagelegenheden. Er is meer dan voldoende vertier, als je besluit tot een appartement huren in Voorthuizen. Raak verdwaald in het Maïsdoolhof Voorthuizen, breng een bezoek aan het Oude Ambachten- en Speelgoed Museum of leef je uit in de Apenheul.

Kies voor een appartement huren in Voorthuizen

Voorthuizen is strategisch gelegen, op rijafstand van de grote steden en biedt toch de rust van de natuur. Het Gelderse dorp bevindt zich in de nabijheid van aantrekkelijke steden en dorpen als Barneveld, Nijkerk, Kootwijkerbroek, Putten en Terschuur. Niet voor niets kiezen velen voor een appartement huren in Voorthuizen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven