×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in zevenaar

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

«1»

Appartementen in de omgeving van zevenaar

Wonen in Zevenaar

Zevenaar is een enorm gezellige stad die ligt aan de Duitse grens. Door deze geweldige ligging kan je niet alleen genieten van de cultuur die Nederland te bieden heeft, maar je kan ook de Duitse cultuur ontdekken als je zin hebt. Gelukkig hoef je niet buiten Zevenaar te zoeken voor de leuke activiteiten. Deze stad heeft namelijk een bruisende binnenstad met meerdere winkels en monumenten. 

Appartementen in Zevenaar

De appartementen die je kan huren in Zevenaar liggen erg fraai. Zo zijn er huurappartementen in de kalme buitenwijken van Zevenaar. Als je besluit hier een appartement te huren dan ben je heel dichtbij de natuur van deze stad. Als je iemand bent die liever het plezier opzoekt in de stad, dan zijn er voor die mensen erg fraaie huurappartementen in bijvoorbeeld de Vondellaan. Maar ook de Grietsestraat in Zevenaar heeft erg leuke huurappartementen. En in deze straat ben je enorm dichtbij de winkels van Zevenaar. Zevenaar heeft dus genoeg leuke plekken om een huurappartement te bemachtigen.

Appartementen huren in de omgeving van Zevenaar

Als je toch liever buiten Zevenaar een appartement wilt huren, dan kan je steden zoals Nijmegen, Arnhem en Veenendaal bekijken. Deze steden hebben allemaal erg veel sfeer, waardoor het je onmogelijk wordt gemaakt om een verkeerde keuze te maken, omdat deze er simpelweg niet is.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven