×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden

Plaats gratis uw advertentie

Type aanbieder*

Hulp bij het plaatsen van uw woningadvertentie? klik hier

Heeft u als makelaar meerdere woningen? Dan kunnen wij uw woningaanbod kosteloos op ons platform verzorgen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)70 711 5890 Met vriendelijke groet, Direct Wonen
Verhuur zelf uw woning! Plaats uw woningadvertentie geheel vrijblijvend & gratis. De huurders reageren rechtstreeks op uw advertentie.

1. Basis info*

Woning type

Huurprijs (p/m)


G/W/E

Borg

Oppervlakte in m2


Aantal kamers

Opleverniveau


Je bent vergeten een oplever niveau te selecteren.

Beschikbaar per

Buitenruimte

2. Locatie*

De postcode + huisnummer combinatie komt niet overeen in onze database. Kan je controleren of je dit juist hebt ingevuld.

Postcode + Huisnummer
(Wordt niet getoond op de website)


Straatnaam

Plaats

3. Omschrijving*

Titel (45 karakters)


Beschrijving NL (3500 karakters)


Title (45 charachters)


Description ENG (3500 charachters)


Bezichtiging mogelijk?

4. Foto's*

( Minimaal 2 foto’s )

Door het toevoegen van foto’s stijgt het aantal bezichtigingen met 70%.

Foto’s toevoegen
Fout: De afbeelding moet minimaal 400 x 400 pixels zijn en mag niet groter zijn dan 4096 x 4096. De bestandsgrootte mag maximaal 5MB (5120KB) per foto zijn.
Wow je hebt 15 foto’s geupload! Bedankt voor het toevoegen! Helaas heb je hiermee ook ons limiet bereikt we kunnen namelijk niet meer dan 15 foto’s per woning opslaan.

5. Gewenste huurder

Status

Bruto maandelijks inkomen

Partner bruto mnd inkomen

Roken toegestaan

Huisdieren toegestaan

6. Persoonlijke gegevens*

Voornaam

E-mailadres

Telefoon nummer :