×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Eengezinswoning huren in Alphen Aan Den Rijn

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 4 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Eengezinswoningen in de omgeving van Alphen Aan Den Rijn

Wonen in Alphen aan Den Rijn

Het zal je verbazen hoeveel voordelen het heeft om in Alphen aan Den Rijn een eengezinswoning te huren. Alphen aan Den Rijn heeft met 110.000 inwoners natuurlijk een enorm bloeiend centrum waar je uren doorheen kunt lopen om alle leuke plekjes te bezoeken. Buiten het centrum zul je vooral veel ruimte vinden die enorm goed is ingedeeld met allerlei activiteiten. Denk dan aan het openluchtmuseum Archeon Museumpark, Vogelpark Avifauna en Park Zegersloot. Het lijkt mij dat er meer dan genoeg redenen zijn om een eengezinswoning te gaan huren in Alphen aan Den Rijn.

Hoekwoningen en meer in Alphen aan Den Rijn

Nu is nog de vraag in wat voor soort eengezinswoning je van plan bent te huren. Het is duidelijk dat de twee-onder-een-kapwoningen de mooiste gezinswoningen zijn om te huren, maar ze zijn daarom ook het duurst. Daarom zullen de meeste mensen ervoor kiezen om een rijtjeshuis te gaan huren. Als je het er echt om gaat om de meest goedkope eengezinswoning te verkrijgen dan zul je op een tussenwoning uitwonen, maar zelf vind ik de hoekwoning een mooie middenweg tussen de twee-onder-een-kapwoning en een rijtjeshuis. Overigens zullen de meeste eengezinswoningen die je kunt huren een tuin hebben, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Als je helemaal geen eengezinswoning wilt huren, dan kan je ook naar appartementen, studio’s, kamers en huurwoningen kijken in Alphen aan Den Rijn.

Rijtjeshuizen in de buurt van Alphen aan Den Rijn

Als je wel graag een eengezinswoning wilt huren, maar je niet denkt dat Alphen aan Den Rijn helemaal bij je past, dan kan je natuurlijk bij steden in de buurt gaan kijken. Steden zoals Leiden, Gouda en Zoetermeer zijn ook erg mooie plekken om een eengezinswoning te bemachtigen. 

Particulier een eengezinswoningen huren in Alphen aan Den Rijn

Als je in Alphen aan den Rijn een eengezinswoning wilt huren dan zul je dat al snel in de vrije sector gaan doen. Het is eenmaal een feit dat als je particulier gaat huren dat je dan veel meer keuze hebt dan als je in de sociale huur zou gaan kijken naar gezinswoningen.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven