×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Eengezinswoning huren in Amersfoort

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 7 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Eengezinswoningen in de omgeving van Amersfoort

Wonen in Amersfoort 

Doordat Amersfoort niet alleen centraal in de provincie Utrecht ligt, maar ook in het land, ben je al snel bij alle mooie plekken die ons kikkerlandje kent. Gelukkig hoef je helemaal niet buiten Amersfoort te zoeken als je leuke activiteiten wilt beleven. Zo kent Amersfoort maar liefst 500 rijksmonumenten, deze stad is dus ideaal voor iemand om een eengezinswoning te huren als je houden van geschiedenis. Maar de historie van de stad bewonderen is niet het enige wat je kunt doen, zo kan je ook het Mondriaanhuis bezoeken of de dieren in Dierenpark Amersfoort bewonderen. Amersfoort heeft ook veel praktische voorzieningen, zoals een ziekenhuis en vele scholen zodat kinderen goed hun eigen plekje kunnen vinden in de stad. 

Hoekwoningen en meer in Amersfoort 

In zo’ grote stad als Amersfoort heb je natuurlijk niet één soort eengezinswoning die je kunt huren. De gezinswoning die je het meest zult zien zijn uiteraard de rijtjeshuizen. Het zal je ook niet verbazen dat er meer tussenwoningen te huur staan dan dat er hoekwoningen te huur staan. De eengezinswoningen waarvan je het minst kans hebt dat je die kan huren zijn de twee-onder-een-kapwoningen. De twee-onder-een-kapwoningen zul je sowieso niet snel vinden in het centrum, daar zijn de rijtjeshuizen echt het meest dominant, maar als je naar de buitenwijken kijkt zul je zien dat daar relatief veel twee-onder-een-kap woningen te huur staan. Als je niet van plan bent zoveel geld uit te geven aan je eengezinswoning dan zou ik lekker een tussenwoning gaan huren in het centrum van de stad. Als je helemaal niet van plan bent om een eengezinswoning te gaan huren dan kun je ook naar appartementen, studio’s, kamers en huurwoningen gaan kijken in Amersfoort.

Rijtjeshuizen in de omgeving van Amersfoort 

Uiteraard zijn de mooie eengezinswoningen niet exclusief voor Amersfoort. Persoonlijk lijkt mij Amersfoort de ideale plek om een gezinswoning te huren, maar als je liever ergens in de buurt een eengezinswoning wilt bemachtigen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Er zijn ook leuke eengezinswoningen te huur in steden zoals Barneveld, Hilversum en Soest.

Particulier een eengezinswoning huren in Amersfoort 

Doordat de vrije sector zo groot is in Amersfoort heb je zoveel keuze tussen tussenwoningen, hoekwoningen etc. Natuurlijk is het zo dat je minder snel een goedkope eengezinswoning zult vinden als je particulier gaat huren dan als je in de sociale huur gaat kijken, maar het zal je verbazen hoeveel relatief goedkope eengezinswoningen er beschikbaar zijn in Amersfoort. Sommige goedkope eengezinswoning die je kunt huren hebben zelfs een tuin. Stop dus met twijfelen en ga een eengezinswoning huren in Amersfoort!


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven