×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Eengezinswoning huren in Amstelveen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Eengezinswoningen in de omgeving van Amstelveen

Wonen in Amstelveen 

Amstelveen is met 90.000 een erg grote stad, en dat zie je ook als je door het centrum loopt. De leuke winkels die je kunt bezoeken vliegen je om de oren, maar je kunt uiteraard ook andere dingen doen dan shoppen in Amstelveen. Denk dan bijvoorbeeld aan de Geitenboerderij bezoeken met de kinderen, of naar het Klimpark Fun Forest gaan. Je merkt al dat als je in deze stad een eengezinswoning gaat huren dat de kinderen in ieder geval iets te doen hebben. En buiten deze leuke activiteiten die Amstelveen te bieden heeft voor kinderen, hebben ze ook alle praktische zaken zoals veel scholen en een ziekenhuis. 

Hoekwoningen en meer in Amstelveen 

Nu je al deze mooie dingen hebt gehoord over deze stad wil je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen met het huren van een eengezinswoning. Dan moet ik je toch even remmen, want voordat je een gezinswoning kunt gaan huren moet je eerst besluiten in wat voor eengezinswoning je wilt eindigen. Zo zijn er rijtjeshuizen, waarbij je kunt kiezen tussen een hoekwoning en een tussenwoning, en twee-onder-een-kapwoningen. Uiteraard zijn de twee-onder-een-kapwoningen het prijzigst, dus als je liever een zo goedkoop mogelijke eengezinswoning wilt dan zul je snel eindigen op een tussenwoning. Als je nog helemaal geen gezin wilt stichten dan kun je ook kijken naar de appartementen , studio’s , kamer en huurwoningen die de stad heeft. 

Rijtjeshuizen in de buurt van Amstelveen 

De meeste mensen staan nu te springen om in Amstelveen een eengezinswoning te huren, maar er zijn ook mensen die er niet heel veel voor voelen om hier een gezinswoning te bemachtigen. Die mensen kunnen in de buurt van deze stad een mooie eengezinswoning huren, denk dan aan steden zoals Amsterdam , Haarlem en Hilversum .

Particulier een eengezinswoningen huren in Amstelveen

Ik zou je aanraden om een particulier een eengezinswoning te huren, dit zorgt ervoor dat je een ruime keuze hebt zodat je een eengezinswoning kunt huren met tuin. Twee hele mooie straten waar dit kan zijn de Lantaarnopsteker en de Molenweg in Amstelveen. Dus stop met twijfelen en ga een eengezinswoning huren in de vrije sector!


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven