×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Eengezinswoning huren in Delft

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 5 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Eengezinswoningen in de omgeving van Delft

Wonen in Delft 

Delft staat in Nederland bekend als één van de leukste studentensteden van het land. Dit is ook zeker waar, doordat Delft een knus en historisch centrum heeft kunnen studenten elkaar gemakkelijk treffen in cafés en dergelijke zaken, maar het is natuurlijk niet zo dat Delft exclusief is voor studenten. Deze stad is ook meer dan geschikt om een eengezinswoning te huren. Het is namelijk enorm leuk om in een stad die een hele rijke geschiedenis een gezinswoning te huren. Deze mooie historie zie je niet alleen aan de architectuur van de stad, maar ook aan de vele musea die de stad kent. Uiteraard is het niet zo dat je in Delft alleen de geschiedenis van de stad kan bewonderen. Je kunt er ook golfen, mooie wandelingen maken in het Abtswoudse Bos of in de Ackerdijkse Plassen en je kunt de eeuwenoude kerken van de stad bezoeken. Het is denk ik wel duidelijk dat je je niet snel zult vervelen als je een eengezinswoning gaat huren in Delft.

Hoekwoningen en meer in Delft 

In Delft heb je niet alleen veel keuze in de soort activiteiten die je wilt doen, ook als het gaat om de soorten eengezinswoningen die je kunt huren heb je veel keuze. Zo zijn er uiteraard veel rijtjeshuizen die je kunt huren in Delft, maar van deze rijtjeshuizen zijn er verrassend veel hoekwoningen te huur. Natuurlijk zijn er vooral tussenwoningen, maar het zal je verbazen hoeveel hoekwoningen er beschikbaar zijn. Als je graag iets luxueuzer wilt leven, dan zul je relatief veel twee-onder-een-kapwoningen in de buitenwijken van Delft vinden. Als je liever nog even wilt wachten met een eengezinswoning te huren, dan kun je ervoor kiezen om een appartement, studio, kamer of huurwoning bemachtigen in deze mooie stad. 

Rijtjeshuizen in de omgeving van Delft 

Het lijkt mij duidelijk dat er meer dan genoeg redenen om een eengezinswoning te huren in Delft, maar het kan natuurlijk zo zijn dat de stad je niet heel erg trekt. Dat is geen enkel probleem, want in de buurt van Delft zijn er ook nog leuke steden waar je mooie gezinswoningen kunt huren, denk bijvoorbeeld aan Leiden, Rotterdam en Zoetermeer.

Particulier een eengezinswoning huren in Delft 

Doordat er in Delft de mogelijkheid bestaat om particulier een eengezinswoning te huren heb je zoveel keuze tussen rijtjeshuizen, hoekwoningen, tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Ik snap dat je in de vrije sector iets meer geld moet neerleggen dan als je voor sociale huurwoning kiest, maar het is elke cent waard. En gelukkig is het ook nog zo dat er relatief veel goedkope eengezinswoningen beschikbaar zijn als je particulier gaat huren. En doordat de stad zo oud is, zul je in het centrum vaak eengezinswoningen vinden die een tuin hebben. 


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven