×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Eengezinswoning huren in Delfzijl

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 1 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Eengezinswoningen in de omgeving van Delfzijl

Een huurwoning in Delfzijl, stad met een eeuwenoude band met het water

Een huurwoning in Delfzijl mag zich in een warme belangstelling verheugen, want in de vestingstad proef je de eeuwenoude relatie met het water. De band met de zee is nog altijd zichtbaar: aan het strand, op de dijk, onder de poort, in de haven en in het stadshart. De Groningse havenstad ontstond in de dertiende eeuw langs het riviertje de Delf. Het werd een belangrijke handelsroute naar Groningen. Beroemdheden als Prins Maurits en Piet Hein (met de Zilvervloot) brachten vroeger met hun vloot een bezoek aan de stad. De zestiende-eeuwse haven behoort tot de vijf grootste van Nederland en bruist nog steeds, mede door de boulevard langs de oude handelskade. De stad herbergt ongeveer 25.000 inwoners en is gelegen in de Eemsmondregio, dat door de Nederlandse overheid is aangewezen als belangrijk gebied voor ontsluiting en economische ontwikkeling van Noord-Holland. Het maakt een woning huren in de Noordoost-Groningse stad tot een goede keuze.

Een historische havenstad met een centrumfunctie in de regio

Een woning huren in Delfzijl is aantrekkelijk vanwege het hoge voorzieningenniveau. De stad vervult een centrumfunctie in de regio. Dit openbaart zich in belangrijke faciliteiten als een ziekenhuis (Delfzicht), schouwburg (De Molenberg), het Instituut voor kunst en cultuur in Noord-Groningen (IVAK), een bibliotheek, vele sportclubs en de aanwezigheid van basisonderwijs, middelbaar onderwijs en beroepsonderwijs in de stad. Shopliefhebbers komen aan hun trekken in de Landstraat, De Vennen, De Wending, de Schoolstraat en de Waterstraat. Als je kiest voor een huurwoning in deze stad, tref je vele bezienswaardigheden in de buurt. Van middeleeuwse kerken tot bunkers uit de Tweede Wereldoorlog, van steenfabriek Fivelmonde tot het standbeeld van Maigret, het romanpersonage van de beroemde schrijver Georges Simenon. Daarnaast trekt het evenement DelfSail jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Je hoeft je hier absoluut niet te vervelen.

Uitstekende bereikbaarheid via het water, de snelweg en het spoor

Er is een gevarieerde keuze aan huurwoningen in Delfzijl in de wijken West, Tuikwerd, Noord, Centrum, Kroonstad, Nieuwstad en Doklanden. De stad is vanwege de goede infrastructuur uitstekend bereikbaar. Het is gelegen aan een knooppunt van waterwegen en de stad is dankzij een aantal hoofdwegen met andere plaatsen verbonden. Via de N33 met Assen, via de N360 met Groningen, via de N362 met Winschoten, via de N997 met Losdorp en via de N992 met Woldendorp. Bovendien heeft de Noordoost-Groningse stad twee treinstations en een regelmatige busdienst naar omliggende plaatsen als Appingedam, Marsum en Heveskes. Met een woning huren kun je dus zowel de stad beleven als de landelijk gelegen kernen leren kennen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven