×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Eengezinswoning huren in Deventer

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 10 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Eengezinswoningen in de omgeving van Deventer

Wonen in Deventer 

Deventer is met meer dan 100.000 inwoners één van de grootste steden van Overijssel en de jongste stad van Nederland die de grens van 100.000 inwoners heeft overschreden. Door dit laatste feit denken veel mensen dat er daarom weinig oude gebouwen zijn, maar dat is gelukkig niet waar. Zo heb je de Lebuinuskerk, een kerkgebouw met romaanse architectuur en geschiedenis. Het klopt dat deze kerk minder oud is dan andere kerken, maar dat maakt de Lebuinuskerk niet minder mooi. In Deventer kan je met je kinderen naar een zwemparadijs of een van de vele musea die de stad kent. Het lijkt mij duidelijk dat er meer dan genoeg te doen is in Deventer als je besluit hier een eengezinswoning te huren. 

Hoekwoningen en meer in Deventer 

De twee-onder-een-kapwoningen zijn de gezinswoningen die het meest in de smaak vallen in deze stad. Je kunt je alleen wel vast voorstellen dat dit niet de meest goedkope eengezinswoningen zijn die je kunt vinden. De goedkoopste eengezinswoningen die je kunt huren zijn wel de tussenwoningen. Als je een middenweg zoekt dan zul je snel op een hoekwoning uitkomen, dit zijn de duurdere rijtjeshuizen. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen meteen aan een eengezinswoning wilt beginnen, voor die mensen zijn er gelukkig ook appartementen , studio’s , kamers en huurwoningen beschikbaar in Deventer.  

Rijtjeshuizen in de buurt van Deventer 

Voel je je niet aangetrokken tot de stad Deventer? Dat is zonde, maar dat geeft natuurlijk niks. In dat geval kan je naar eengezinswoningen kijken die in de buurt te huur staan, zoals in Apeldoorn , Zutphen en Lochem .

Particulier een eengezinswoningen huren in Deventer

Doordat je in Deventer particulier kunt huren is de keuze zo reuze als het gaat om eengezinswoningen. En je hebt niet alleen veel keuze in de vrije sector als het gaat om wat voor soort eengezinswoning je wilt huren, maar ook in wat voor straat je kunt wonen. Zo zul je niet snel terecht komen in de straat Kannenburg als je niet van plan bent om particulier te gaan huren. In deze straat zijn er overigens ook veel eengezinswoningen met tuin die je kunt huren. 


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven