×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Eengezinswoning huren in Heerlen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Eengezinswoningen in de omgeving van Heerlen

Wonen in Heerlen

Doordat je in Heerlen zoveel activiteiten kunt ondernemen is het bijna onmogelijk om je te vervelen als je hier een eengezinswoning gaat huren. Zo heb je het Thermenmuseum, het best bewaarde antieke gebouw van Nederland waar je veel zult leren over de Romeinse badhuizen. Of je kan ook moderne kunst gaan bewonderen in het SCHUNCK Glaspaleis. Je kunt ook lange fietstochten maken door de Brunssummerheide. Het lijkt mij duidelijk dat je niet snel spijt zul krijgen als je een eengezinswoning gaat huren in Heerlen.

Hoekwoningen en meer in Heerlen

Het is logisch dat je zo snel mogelijk wilt beginnen met het huren van een eengezinswoning in Heerlen. Toch resteren er toch nog een paar keuzes. Wil je liever wat extra geld spenderen om in een twee-onder-een-kapwoning te wonen? Of hou je het liever op een rijtjeshuis? Maar dan komt er weer een vraag op, want dan kan je weer kiezen tussen een hoekwoning en een tussenwoning. Gelukkig is zoveel keuze alleen maar fijn, want op deze manier kan je jou ideale gezinswoning vinden om te huren. Een straat die zeker aan te raden is om een eengezinswoning te huren is de Landvoogdstraat. Als je liever nog geen eengezinswoning wilt huren, dan kan je ook kijken naar appartementen, studio’s, kamers en huurwoningen

Rijtjeshuizen in de buurt van Heerlen

Uiteraard is Heerlen niet de enige plek waar je rijtjeshuizen en dergelijke eengezinswoningen kunt huren. In nabijgelegen steden zoals Maastricht, Sittard en Geleen staan er ook leuke eengezinswoningen te huur.

Particulier een eengezinswoningen huren in Heerlen

Particulier een eengezinswoning huren in Heerlen is erg vlug geregeld dankzij dat site van DirectWonen. Je kan de aanbieder die in de vrije sector verhuurt snel en gemakkelijk een berichtje sturen waardoor je al snel een eengezinswoning kunt huren. Omdat het aanbod in Heerlen best ruim is, kun je gemakkelijk een redelijke goedkope eengezinswoning vinden. Als je geluk hebt zul je ook een eengezinswoning vinden die je met tuin kunt huren.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven