×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Eengezinswoning huren in heino

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in heino, maar bekijk de huurwoningen in Raalte

«1»

Eengezinswoningen in de omgeving van heino

Heino is een dorp in Overijssel die vooral ideaal is voor mensen die rust zoeken. Dit dorp kent namelijk iets meer dan 7000 inwoners en is daardoor erg gezellig en knus. Maar dit betekent niet dat je je zult vervelen als je hier een woning gaat huren. In Heino zijn er namelijk plekken waar je mooi kan wandelen en er is natuurlijk het Kasteel Nijenhuis die van nationale bekendheid geniet. En als je de rust van het centrum zat wordt, dan ben je binnen 10 minuten met het OV in Zwolle.

Huurwoning huren in Heino 

Het is begrijpelijk dat je zo snel mogelijk een huurhuis wilt bemachtigen in Heino. Alleen resteren je nog een paar keuzes. Vind je het leuk om dichtbij de bossen te huren, of wil je liever in het centrum een huis huren, zodat je gemakkelijk de sprinter naar Zwolle kunt nemen? Beide opties zijn mogelijk als je een woning gaat huren in Heino.

Huren in de omgeving van Heino 

Zo'n kleinschalig en knus dorp is natuurlijk niet voor iedereen bestemd. In de omgeving zijn er grotere steden zoals Almelo en Deventer waar ook uitstekende huurhuizen beschikbaar zijn. Door in de omgeving een huurwoning te bemachtigen kun je soms nog even in Heino van de knusse sfeer genieten.

Sociale huurwoning huren in Heino 

Maak je geen zorgen als je denkt dat de portemonnee het niet toelaat om in zo'n leuk dorp een huis te gaan huren. Want het is ook een mogelijkheid in Heino om een sociale huurwoning te huren. Uiteraard kan je ook particulier huren, voor als je graag wat groter woont.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven