×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Eengezinswoning huren in Hilversum

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Eengezinswoningen in de omgeving van Hilversum

Wonen in Hilversum 

Hilversum is met 90.000 inwoners de grootste stad in de landstreek het Gooi, een gebied wat in Nederland bekend staat om de mooie huizen die het gebied heeft. In Hilversum zul je vooral een bruisend centrum vinden met vele leuke winkeltjes. Daarnaast zul je urenlange wandelingen kunnen maken in het Goois Natuurreservaat dat in het Noorden van Hilversum ligt. Ook nog benoemingswaardig is de Pinetum Blijdenstein, dat is een botanische tuin met een enorme diversiteit. Je zult al wel merken dat je vooral rust zult vinden als je een gezinswoning gaat huren in Hilversum. 

Hoekwoningen en meer in Hilversum 

Als je eenmaal hebt besloten om een eengezinswoning te gaan huren in Hilversum dan moet je nog kiezen tussen rijtjeshuizen en twee-onder-een-kapwoningen. De rijtjeshuizen zijn de goedkopere eengezinswoningen, maar daar is niet mee gezegd dat ze per se minder mooi zijn. In het centrum staan er relatief veel rijtjeshuizen, dus je hebt veel keuze. Doordat je zoveel keuze hebt in wat voor rijtjeshuis je wilt huren, kan je nog kiezen tussen een hoekwoning en een tussenwoning. De ruime twee-onder-een-kapwoningen zul je vaak vinden in de kalme buitenwijken van deze stad. Als je financiële situatie het toelaat zou ik er zeker voor kiezen om een twee-onder-een-kapwoning te huren. Als je helemaal niet zo ruim hoeft te wonen dan kan je ook kijken naar de appartementen , studio’s , kamers en huurwoningen die in Hilversum beschikbaar zijn. 

Rijtjeshuizen in de buurt van Hilversum 

Hilversum is een grote stad die je veel te bieden heeft, maar het is natuurlijk ook een mogelijkheid dat je liever niet een eengezinswoning gaat huren die in zo’n grote stad staat. Neem dan een kijkje in Naarden , Bussum en Blaricum .

Particulier een eengezinswoningen huren in Hilversum

Doordat je particulier een eengezinswoning kunt huren in Hilversum heb je zo veel keuze in het soort eengezinswoning die je wilt huren. Het is eenmaal een feit dat de vrije sector een groter aanbod heeft dan de sociale huursector. Zo zul je bijvoorbeeld veel sneller een eengezinswoning met tuin vinden als je particulier gaat huren.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven