×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Eengezinswoning huren in Leeuwarden

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Eengezinswoningen in de omgeving van Leeuwarden

Wonen in Leeuwarden 

Iedereen weet wel dat Leeuwarden de grootste stad is van Friesland, maar weinig mensen weten hoe mooi deze hoofdstad eigenlijk is. Zo kan je genieten van het oude centrum die deze stad heeft. Het is erg aan te raden om in een eengezinswoning te huren in dit karakteristieke centrum. Natuurlijk is het genieten van de architectuur niet het enige wat je kan doen als je een eensgezinswoning gaat huren in Leeuwarden. Deze stad kent verscheidenen musea, Aquazoo Leeuwarden en zelfs een nationaal park. Het is een feit dat je je niet zult vervelen als je een gezinswoning in Leeuwarden gaat huren. 

Hoekwoningen en meer in Leeuwarden 

Waarschijnlijk ben je al overtuigd om een eengezinswoning te huren in deze historische stad. Gelukkig heb je keuze uit meer dan één soort eengezinswoning. Leeuwarden heeft veel rijtjeshuizen waarbij veel tussenwoningen beschikbaar zijn, maar je kunt ook een hoekwoning huren. Voor de mensen die iets meer uit te geven hebben zijn er ook twee-onder-een-kapwoningen te huur. De meeste mensen denken dat alleen eengezinswoningen in zo’n grote stad erg duur zijn, maar ik kan je geruststellen, want er zijn meer dan genoeg goedkope eengezinswoningen te huur in Leeuwarden. Sommige goedkope eengezinswoningen die je kunt huren hebben ook nog een ruime tuin. Eengezinswoningen zijn niet het enige wat je kunt huren in deze stad, er zijn ook appartementen, studio’s, kamers en huurwoningen beschikbaar. Of je nou een rijtjeshuizen gaat huren, of toch wat extra geld neerlegt voor een twee-onder-een-kapwoning, je zult het gegarandeerd naar je zin hebben als je eengezinswoning gaat huren in Leeuwarden.

Rijtjeshuizen in de omgeving van Leeuwarden 

Ik zou het ten zeerste aanraden om een eengezinswoning te huren in Leeuwarden, maar als deze stad je niet trekt dan heb je uiteraard ook nog de optie om een eengezinswoning te huren in nabijgelegen steden. Denk dan aan steden zoals Drachten, Heerenveen en Sneek

Particulier een eengezinswoning huren in Leeuwarden 

In Leeuwarden is huren in de vrije sector erg prettig. Als je particulier gaat huren in deze stad dan heb je veel keuze dus veel verschillende woningen. Ga dus in vrije sector huren in Leeuwarden, je zult er geen spijt van krijgen.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven