×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Eengezinswoning huren in Maastricht

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Eengezinswoningen in de omgeving van Maastricht

Wonen in Maastricht

Iedereen kent Maastricht wel als de grootste stad van Limburg, maar niet veel mensen in Nederland weten waarom zoveel mensen ervoor hebben gekozen om in deze prachtige stad te gaan wonen. Maastricht staat namelijk vol met oude gebouwen die een prachtige architectuur hebben. Dit komt omdat de stad al in de 13e eeuw stadsrechten kreeg en een paar eeuwen daarvoor waren de Romeinen daar ook al. Daardoor kijk je je ogen uit als je in Maastricht loopt, overal staan oude vestigingswerken, oude woningen en er is zelfs een Basiliek. Als je dus echt houdt van die oude architectuur en geschiedenis, twijfel dan niet en ga een eengezinswoning huren in Maastricht.

Hoekwoningen en meer in Maastricht

In zo’n grote stad als Maastricht heb je natuurlijk keuze uit meer dan één soort eengezinswoning die je kunt huren. Uiteraard zul je het vaakst een rijtjeshuis treffen als je opzoek bent naar gezinswoningen. De rijtjeshuizen die je kunt huren in het centrum zijn echt prachtig, en omdat ze soms wel eeuwen geleden zijn gebouwd, hebben deze tussenwoningen en hoekwoningen een erg grote tuin. Vroeger was er in Nederland namelijk nog genoeg ruimte om eengezinswoningen te bouwen met een grote tuin, dus dat is een groot pluspunt van een rijtjeshuis huren in Maastricht. Als je bereid bent iets meer geld neer te leggen voor een eengezinswoning in deze stad dan kun je gaan kijken naar de twee-onder-een-kapwoningen die je kunt huren in Maastricht. Een erg mooie buurt in Maastricht is Daalhof. Hier zul je relatief veel twee-onder-een-kapwoningen vinden. Het is natuurlijk niet verplicht om een eengezinswoning te huren als je van plan bent om in Maastricht te gaan wonen. Als je er nog niet klaar voor bent om een gezin te stichten dan kan je er ook voor kiezen om een appartement, studio, kamer of huurwoning te bemachtigen. 

Rijtjeshuizen in de buurt van Maastricht

De enige logische vervolgstap lijkt mij om de site van DirectWonen door te speuren om jouw ideale gezinswoning te vinden, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever niet in zo’n grote stad wilt wonen. Dat geeft natuurlijk niks, in de buurt zijn ook leuke eengezinswoningen te huur. Denk aan plaatsen zoals Geleen, Heerlen en Sittard. Als je in één van deze plekken een eengezinswoning weet te bemachtigen dan kan je altijd nog gemakkelijk een bezoekje brengen aan Maastricht. 

Particulier een eengezinswoningen huren in Maastricht

Het is het handigst om particulier te gaan huren in Maastricht, op deze manier heb je de meeste kans om de eengezinswoning te huren die perfect bij jou past. Het is natuurlijk niet zo dat er geen goedkope eengezinswoningen beschikbaar zijn in de vrije sector. Je zult zien dat er relatief veel goedkope eengezinswoningen te huren zijn Maastricht.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven