×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Eengezinswoning huren in Nijmegen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Eengezinswoningen in de omgeving van Nijmegen

Wonen in Nijmegen 

Eigenlijk zou iedereen wel willen wonen in Nijmegen. Het is niet alleen de grootste stad van Gelderland met 180.000 inwoners, maar het is ook de oudste stad van Nederland, en dat zie je terug in de stad. Vele gebouwen zijn eeuwenoud en geven een enorm fijne sfeer in de stad. Doordat de stad zo’n rijke historie heeft, hebben veel eengezinswoningen die je kunt huren veel prachtige oude details.

Hoekwoningen en meer in Nijmegen 

Ik snap volledig als je nu zo snel mogelijk een eengezinswoning in Nijmegen wilt huren. Alleen moet je nog steeds een paar keuzes maken. Wil je in het centrum een rijtjeshuis huren? En hou je het dan bij een tussenwoning of leg je wat extra neer voor een mooie hoekwoning? In de rustige buitenwijken van Nijmegen zijn er zelfs meer dan genoeg twee-onder-een-kapwoningen te vinden die je je kunt huren, maar zelfs hier houden de mogelijkheden niet op, want niet iedereen wilt gelijk een gezinswoning als ze besluiten in Nijmegen te huren. Daarom is het ook een optie om een appartement, studio, kamer of huurwoning te verkrijgen in deze mooie stad.

Rijtjeshuizen in de omgeving van Nijmegen 

Uiteraard kan je niet alleen in Nijmegen mooie eengezinswoningen huren. In de omgeving zijn ook mooie steden te vinden waar ze ook rijtjeshuizen en twee-onder-een-kapwoningen hebben. Denk aan steden zoals Arnhem, Ede en Oss.

Particulier een eengezinswoning huren in Nijmegen 

Mensen denken vaak dat als je particulier een eengezinswoning gaat huren in Nijmegen dat je dan meteen bakken met geld kwijt bent. Gelukkig is dat helemaal niet het geval, er zijn meer dan genoeg goedkope eengezinswoningen te vinden. En doordat je in de vrije sector gaat huren, zijn er meer eengezinswoningen die je met tuin kunt huren.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven