×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Eengezinswoning huren in Roosendaal

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Eengezinswoningen in de omgeving van Roosendaal

Wonen in Roosendaal 

Roosendaal is een prachtige historische plek om een eengezinswoning te huren. Doordat de stad uit de 12e eeuw stamt kent Roosendaal veel plekken met een rijke historie. Dit zie je ook aan de architectuur in het centrum van de stad. Doordat de stad zolang bestaat heb je meerdere eengezinswoningen die je kunt huren die nog veel details hebben van vorige eeuwen. De rijke historie van Roosendaal kun je ook terugvinden in de vele musea die de stad heeft. Gelukkig is een rijke historie niet het enige wat de stad te bieden heeft. Zo heeft de stad een ziekenhuis, natuurpoort Visdonk en de stad ligt naast de Rucphense Bossen. Het lijkt mij dat Roosendaal meer dan genoeg redenen biedt om hier een eengezinswoning te huren. 

Hoekwoningen en meer in Roosendaal 

Natuurlijk is er niet één soort gezinswoning die je kunt huren, in Roosendaal heb je rijtjeshuizen, waarvan je zowel de hoekwoningen als de tussenwoningen kunt huren. Als je iets meer te besteden hebt, dan kun je er voor kiezen om twee-onder-een-kapwoningen te huren. Gelukkig zijn er ook goedkope eengezinswoningen te huur in Roosendaal. Er zijn ook best veel eengezinswoningen met tuin die je kunt huren. Als je niet van plan bent om een eengezinswoning te huren in Roosendaal, dan kan je er voor kiezen een appartement, studio, kamer of huurwoning te verkrijgen. 

Rijtjeshuizen in de omgeving van Roosendaal 

Het is overduidelijk dat als je een eengezinswoning in Roosendaal gaat huren dat je veel te beleven hebt, maar het kan natuurlijk zo zijn dat op het moment er geen gezinswoningen beschikbaar zijn die jou trekken. In dat geval kan je ook naar nabijgelegen steden kijken, zoals Breda, Tilburg en Oosterhout. Op deze manier is de rijke historie van Roosendaal nooit te ver weg. 

Particulier een eengezinswoning huren in Roosendaal 

Doordat je eengezinswoningen particulier kunt huren in Roosendaal heb je zoveel keuze tussen hoekwoningen, rijtjeshuizen, tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Het nadeel van in de vrije sector huren is uiteraard dat het iets duurder is dan als je een sociale huurwoning zou huren, maar als je kijkt wat je ervoor terugkrijgt dan is die prijs het zeker waard. Twijfel dus niet en bemachtig een eengezinswoning in Roosendaal.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven