×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Eengezinswoning huren in Schiedam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 7 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Eengezinswoningen in de omgeving van Schiedam

Wonen in Schiedam 

Schiedam heeft indrukwekkend veel redenen om erin te wonen voor een stad met nog geen 80.000 inwoners. Zo heeft deze stad een treinstation, waardoor je gemakkelijk door heel Nederland reist. Als je in Schiedam een eengezinswoning gaat huren dan ben je binnen een kwartier fietsen in Rotterdam. Gelukkig hoef je helemaal niet buiten deze stad te gaan als je activiteiten wilt doen. Zo heb je een enorme bioscoop genaamd de Euroscoop, musea zoals het Jenevermuseum en het stedelijk museum Schiedam en een prachtige Basiliek. Er zijn dus genoeg voordelen om te noemen om een eengezinswoning te huren in Schiedam.

Hoekwoningen en meer in Schiedam 

Als je een eengezinswoning in Schiedam gaat huren dan heb je niet alleen veel keuze in de activiteiten die je kunt verrichten, want er is niet één soort gezinswoning die je kunt verkrijgen in deze stad. Zo zijn er hoekwoningen, tussenwoningen, rijtjeshuizen en zelfs twee-onder-een-kapwoningen die je kunt huren. Uiteraard zijn er meer tussenwoningen die je kunt huren dan hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen, maar het zal je verbazen hoeveel eengezinswoningen er zijn van de laatste twee genoemden. En al deze soorten eengezinswoningen zul je verspreid vinden door de stad heen. Zo zijn er hele mooie rijtjeshuizen te huur in het oude centrum van Schiedam en de twee-onder-een-kapwoningen zul je vooral in de kalme buitenwijken van de stad vinden. Je kunt niet alleen kiezen tussen al deze soorten gezinswoningen, maar je kunt ook nog kiezen tussen appartementen, studio's, kamers en huurwoningen

Rijtjeshuizen in de omgeving van Schiedam 

De meeste logische stap is om nu zo snel mogelijk een eengezinswoning te huren in deze florerende stad, maar het kan uiteraard zo zijn dat Schiedam je toch niet helemaal trekt. Dat kan altijd gebeuren, gelukkig zijn er nog genoeg steden in de buurt waar je leuke eengezinswoningen kunt huren, denk bijvoorbeeld aan Vlaardingen of Delft.

Particulier een eengezinswoning huren in Schiedam 

Doordat je in Schiedam particulier een eengezinswoning kunt huren heb je zoveel keuze in het soort gezinswoning, zoals de eerder genoemde rijtjeshuizen, hoekwoningen etc. Ondanks dat je in de vrije sector huurt, zijn er verrassend veel goedkope eengezinswoningen beschikbaar. In het oude centrum kun je veel eengezinswoningen met tuin huren.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven