×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Eengezinswoning huren in Uden

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Eengezinswoningen in de omgeving van Uden

Wonen in Uden 

Uden kent net 40.000 inwoners, veel mensen zouden dan de conclusie trekken dat je niet veel activiteiten kunt ondernemen in zo’n stad, maar het tegendeel is waar. Zo heb je in Uden het Hullie Speelboerderij, eigenlijk een enorme speeltuin waar je kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Dan heb je ook nog Dierenpark Zie-ZOO, wel 3 grote musea en het bevrijdingspark. Uden is dus een zeer geschikte plek om een eengezinswoning te huren met veel kinderen. 

Hoekwoningen en meer in Uden 

Je wilt nu vast zo snel mogelijk een eengezinswoning huren in het bruisende Uden, maar toch resteren je nog een aantal keuzes. Uden kent namelijk niet alleen een grote diversiteit als het om activiteiten gaat die je kunt ondernemen, Uden heeft ook veel verschillende soorten eengezinswoningen. Je hebt keuze uit een rijtjeshuis, een hoekwoning, een tussenwoning en een twee-onder-een-kapwoning. Het zal niemand verbazen dat de twee-onder-een-kapwoningen de duurste zijn om te huren. Dus als je liever een goedkopere eengezinswoning wilt huren dan zul je snel uitkomen bij de rijtjeshuis. Erg leuke rijtjeshuizen staan er te huur in de straten Rondeel en Kerkakkerstraat. Het is natuurlijk ook een optie dat je wel in Uden wilt wonen, maar dat je geen gezinswoning wilt huren. In dat geval kan je kijken naar de appartementen , studio’s , kamers en huurwoningen .

Rijtjeshuizen in de buurt van Uden 

Spreken de eengezinswoningen die momenteel te huur staan je niet helemaal aan? Helaas kan dit gebeuren, gelukkig zijn er in de buurt van Uden ook genoeg eengezinswoningen te huur, denk dan aan steden zoals Eindhoven , Oss en Nijmegen

Particulier een eengezinswoningen huren in Uden

Sommige mensen zien op tegen het huren van een eengezinswoning in de vrije sector, omdat ze denken dat hier geen goedkope eengezinswoningen te vinden zijn. Gelukkig is dat een fabel, als je particulier gaat huren heb je een grote diversiteit aan eengezinswoningen, dus ook een grote diversiteit in de prijs. Er staan zelfs eengezinswoningen met tuin te huur die niet al te duur zijn. 


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven