×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en we sturen je een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Gebeurt er niks nadat je hebt geklikt op 'Verstuur'? Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. Vernieuw de pagina voordat je een ander e-mailadres probeert.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de kamermarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden

Direct Wonen ervaringen en beoordelingen

Direct Wonen is de grootste online huurmarkt van Nederland. Bekijk Direct Wonen ervaringen en beoordelingen van klanten.

De gemiddelde klanttevredenheid is 3/5 gebaseerd op 26 Direct Wonen klantervaringen.
  • Maak (momenteel) geen gebruik meer van de dienst.

    juli 2015

  • Match gevonden via Direct Wonen.

    juni 2015

  • Match gevonden via eigen netwerk.

    "Is ben tevreden met het aanbod wat Direct Wonen mij regelmatig bood."

    juni 2015

  • Match gevonden via eigen netwerk.

    "Ik ben tevreden met de website van direct wonen. Het is makkelijk om je eigen huis op de website van DirectWonen te plaatsen. Via mail krijg je de reaties van mensen snel en makkelijke je kan beantwoorden. De administratie reageert ook direct als je een vraag hebt. "

    juni 2015

  • Match gevonden via Direct Wonen.

    "Great service, great professionals, very efficient. "

    juni 2015

  • Match gevonden via Direct Wonen.

    "Direct Wonen was extremely helpful and attentive on my search for a room; I could not be more satisfied. "

    juni 2015

  • Match gevonden via andere website.

    "als je een premium account hebt wordt je heel snel geholpen. Ook de early bird die erbij hoort is erg handig."

    april 2015

  • Match gevonden via eigen netwerk.

    "Super site! Erg handig en heb ontzettend leuke woningen gezien"

    april 2015

  • Match gevonden via andere website.

    "perfect snel contact maken "

    april 2015

  • Match gevonden via andere website.

    "Toffe site om een woning te vinden"

    maart 2015

  • Match gevonden via Direct Wonen.

    "Ik heb goeie ervaringen met deze site vergeleken met andere verhuursites zoals kamernet.nl. Daar zitten veel mensen op die gewoon niet reageren of willen dat je eerst betaald en dan vervolgens het contact verbreken. "

    maart 2015

  • Match gevonden via Direct Wonen.

    "Handige communicatie, goed overzicht, snelle reacties, mooi aanbod."

    januari 2015

  • Match gevonden via Direct Wonen.

    "Een nieuwe woning vinden ging heel vlot: vijf dagen na onze aanmelding konden we ja zeggen op een mooi appartement. We zijn hier heel blij mee!"

    januari 2015

  • Maak (momenteel) geen gebruik meer van de dienst.

    "Was niet actief op zoek naar een woning en vond dus dat ik te vaak mails kreeg over opties."

    november 2014

  • Maak (momenteel) geen gebruik meer van de dienst.

    "Wel tevreden maar hoeft niet meer"

    november 2014