×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Woning aan je favorieten toevoegen
Reageer met een Smart Account!
  • Impressie van de Woning
  • Impressie van de Woning
  • Impressie van de Woning
  • Impressie van de Woning
  • Impressie van de Woning
  • Impressie van de Woning
  • Impressie van de Woning
  • Impressie van de Woning
8

Woning te huur Vlasstraat, Enschede

€ 700, - p/m

( Excl.)

Beschikbaar per : direct

Reageer nu!

RUIME WONING AAN DE VLASSTRAAT IN ENSCHEDE

Te huur een ruime woning aan de vlasstraat in Enschede. Een grote slaapkamer voorzien van twee ramen en een deur die uitkomt op de zonnige tuin . Via de voordeur kom je uit in de zeer ruime woonkamer met luxe open keuken . Voorzien van inbouw kloel/vrieskast , combi magnetron, inbouw vaatwasser keramische kookplaat en zwevend afzuigkap . Keuken heeft een bar met granieten blad . Mooi badkamer met douchecabine . Toilet en berging. Geheel word verwarmd door hr cv combiketel . Gehele pand is voorzien van laminaat. Op 3 minuten fietsen....
Te huur een ruime woning aan de vlasstraat in Enschede. Een grote slaapkamer voorzien van twee ramen en een deur die uitkomt op de zonnige tuin . Via de voordeur kom je uit in de zeer ruime woonkamer met luxe open keuken . Voorzien van inbouw kloel/vrieskast , combi magnetron, inbouw vaatwasser keramische kookplaat en zwevend afzuigkap . Keuken heeft een bar met granieten blad . Mooi badkamer met douchecabine . Toilet en berging. Geheel word verwarmd door hr cv combiketel . Gehele pand is voorzien van laminaat. Op 3 minuten fietsen van centrum Enschede

Kenmerken

Meer info
Minder info

Op de kaart

Woning aan je favorieten toevoegen


Hier kun je uitleggen waarom je denkt dat deze advertentie of gebruiker onder misbruiker valt