×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
!! - Deze woning is verhuurd - !!
Woning aan je favorieten toevoegen
Geïnteresseerd in deze woning?
  • Vraag de verhuurder naar foto's
0

Woning te huur Lomanlaan, Utrecht

€ 1060, - p/m

( Incl.)

Beschikbaar per : direct

Reageer nu!

Woning

Deze fraaie 2 en 3 kamer appartementen zullen qua vloeroppervlak variëren tussen ca. 30 m2 tot 60 m2. De afwerking wordt netjes, de woningen zullen onder andere voorzien worden van een stoffering in de vorm van een linoleum vloer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Tevens zijn de appartementen voorzien van keukenblok met aansluiting voor kookplaat.  Bij de appartementen is een parkeerplaats inbegrepen in de af te sluiten parkeergarage of op het parkeerdek welke is gesitueerd onder/naast het ....
Deze fraaie 2 en 3 kamer appartementen zullen qua vloeroppervlak variëren tussen ca. 30 m2 tot 60 m2. De afwerking wordt netjes, de woningen zullen onder andere voorzien worden van een stoffering in de vorm van een linoleum vloer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Tevens zijn de appartementen voorzien van keukenblok met aansluiting voor kookplaat.  Bij de appartementen is een parkeerplaats inbegrepen in de af te sluiten parkeergarage of op het parkeerdek welke is gesitueerd onder/naast het gebouw. Het gebouw kent een mooi ingericht terras/tuin voor gezamenlijk gebruik. Gewenste voorzieningen zoals supermarkten en O.V. verbindingen zijn in de directe omgeving aanwezig en de binnenstad van Utrecht ligt op circa 2,5 kilometer afstand. In sommige gevallen is het mogelijk om extra bergruimte op de verdieping waarop de woning is gelegen bij te huren, deze bergingen hebben afmetingen van tussen de 3 en 10m2 hiervoor dien je rekening te houden met extra kosten van 5.- tot 10.- euro in de maand afhankelijk van de afmetingen van de berging. De huurprijzen liggen onder huursubsidiegrens. De kale huurprijs is onder de grens om huursubsidie te verkrijgen voor 23 jaar en ouder, afhankelijk van inkomsten, zie hiervoor de belastingdienst. Voor jongeren onder de 23 jaar gelden andere regels, hierover kunt je meer informatie vinden op de site: .normalehuur.nl over-huren/alle-praktische-zaken/En dan onder het kopje huurtoeslag. Borgstelling is gelijkgesteld aan 2 maal de maandhuur. Er dient eenmalig 1 maand. Administratie- reservering- en /contractkosten te worden voldaan.

Kenmerken

  • Borg € 2200
  • Buitenruimte : Geen
  • Bezichtiging
  • Roken toegestaan?
  • Huisdieren toegestaan?
  • Status : Vraag de aanbieder
Meer info
Minder info

Op de kaart

Woning aan je favorieten toevoegen


Hier kun je uitleggen waarom je denkt dat deze advertentie of gebruiker onder misbruiker valt