×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in alphen-aan-den-rijn

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in alphen-aan-den-rijn, maar bekijk de huurwoningen in Koudekerk Aan Den Rijn

«1»

Huurwoningen in de omgeving van alphen-aan-den-rijn

Huurwoningen Alphen aan den Rijn

Alphen aan de Rijn is een oud dorp wat al in de tijd van de Romeinen bewoond en bebouwd werd. Zo bouwden zij de eerste brug over de rivier de Rijn. Het dorp wordt opgesplitst door deze rivier die er midden doorheen loopt.

Wonen

Huurwoningen Alphen aan den Rijn kan in een van de negen wijken die het dorp rijk is. Dit dorp heeft de omvang van een stad en heeft zo'n zeventigduizend inwoners waardoor het zeker voor een dorp een flinke hoeveelheid huurwoningen telt. Sommige wijken zijn ook weer onderverdeeld in buurten zoals het "groene dorp" wat genaamd is naar de authentieke kleur van het schilderwerk.

Winkelen

Voor je dagelijkse boodschappen of andere benodigdheden kun je terecht bij een van de vijf winkelcentra van het dorp. De winkelcentra en lokale winkels zijn goed voor zo'n 580 winkels. Huurwoningen Alphen aan den Rijn huren is dus gegarandeerd in de buurt van een winkel wonen. Naast alle winkels zijn er op bepaalde dagen ook markten te vinden in het dorp. Hier kun je bijvoorbeeld terecht voor je lokale verse producten.

Vrije tijd

Grote kans dat er vlakbij je huurwoningen Alphen aan den Rijn enkele rijksmomenten te bezichtigen te zijn, het dorp telt er namelijk 74. Zo loop je al snel een rondje door je eigen dorp langs prachtige oude gebouwen. Tijdens huurwoningen Alphen aan den Rijn huren is het erg leuk om een bezoek te brengen aan het Archeon, een themapark over het oude Nederland. Ook het vogelpark Avifauna is zeker de moeite waard voor een dagje uit. Voor de sportieveling is er een zwembad met drie binnenbaden en een buitenbad, zodat je het hele jaar door kunt zwemmen.

Nabij gelegen plaatsen

Huurwoningen Alphen aan den Rijn huren verschaft je een hele centrale ligging t.o.v. de grootste steden van Nederland. Het ligt in het midden tussen de grote vier steden Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Daarnaast ben je zo in de gezellige binnenstad van Leiden. Alphen aan den Rijn is dus een hele goed uitvalsbasis om andere steden aan te doen.

Bekende Nederlanders uit Alphen Aan Den Rijn

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat je huurwoningen Alphen aan den Rijn in de straat staat waar een bekende Nederlander ooit geboren is. Zo heeft het dorp wat grote sportnamen voortgebracht zoals Johnny Heitinga (voetbal), Martin Verkerk (tennis) en Henk Angenent (winnaar Elfstedentocht). Ook komt de rapper Brainpower hier vandaan.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven