×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in bennekom

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

«1»

Huurwoningen in de omgeving van bennekom

Huurwoningen huren in Bennekom

Huurwoningen huren in Bennekom: locatie en populatie

Bennekom is een woonkern in Gelderland die grenst aan Ede en Wageningen. Met huurwoningen huren in Bennekom kom je in een streek met een rijke historie. Sinds de IJzertijd wordt het gebied van het dorp bewoond. Met archeologische opgravingen worden er nog steeds overblijfselen uit die vroege geschiedenis gevonden. In de Middeleeuwen was Bennekom grotendeels in handen van de adel. In 1811 werd het voor het eerst een zelfstandige gemeente met zo'n 800 mensen. Sindsdien is Bennekom een levendig dorp met ongeveer 15.000 inwoners geworden. Met huurwoningen huren in Bennekom word je deel van een gemeenschap die zowel gebruik kan maken van de nabijgelegen steden als ook kan genieten van de Veluwe op Bennekomse hei en in het Bennekomse bos. De N781 zorgt voor een makkelijke verbinding naar Wageningen en Ede. Bennekom zelf beschikt over een centrum met enkele landelijke winkelketens en ook groot aanbod speciaalzaken.

Huurwoningen huren in Bennekom: verenigingen en attracties

Huurwoningen huren in Bennekom geeft inwoners de kans lid te worden van verschillende verenigingen en sportclubs. De rijke geschiedenis van Bennekom en haar omgeving heeft in 1946 geleid tot de oprichting van een actieve historische vereniging. Ook op sportief gebied is er in Bennekom genoeg te beleven. VV Bennekom bestaat sinds 1954 en voetbalt momenteel in de zaterdag hoofdklasse A. Verder spelen de korfbalvereniging DVO en de volleybalvereniging in de hoogste divisie. De Muziekvereniging OBK Bennekom die bestaat uit een harmonieorkest, slagwerkensemble, majorettes en jeugdopleiding organiseert meerdere malen per jaar optredens. Ook voor toeristen is Bennekom een interessante bestemming. Kasteel Hoekelum dateert uit 1396 en is nog steeds te bezichtigen. Verder zijn er een kaas- en kampeerboerderij en het Kijk & Luistermuseum. Huurwoningen huren in Bennekom biedt allerlei opties om betrokken te raken in de gemeente.

Huurwoningen huren in Bennekom: een inspirerende omgeving

Miranda van Holland (radio-DJ en festivalprogrammeur) en Cees van der Knaap (politicus voor het CDA, oud-staatssecretaris van Defensie en huidige burgemeester van Ede) zijn allebei in Bennekom geboren. Ook zijn verscheidene bekende Nederlanders verhuisd naar Bennekom, zoals Hans Dorrestijn (schrijver en cabaretier), Titia Hoogendoorn (actrice, onder andere bekend van SpangaS) en Kees van Wonderen (voormalig voetballer). Huurwoningen huren in Bennekom brengt je in een gebied dat niet alleen inspirerend is voor degenen die er geboren worden, maar ook voor hen die er komen wonen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven