×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in beverwijk

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in beverwijk, maar bekijk de huurwoningen in Heemskerk

«1»

Huurwoningen in de omgeving van beverwijk

Huurwoning huren Beverwijk

Bij de naam Beverwijk denken heel veel mensen direct aan de Bazaar, waar onder andere de "Zwarte Markt" zich bevindt. De Bazaar is de grootste overdekte markt van heel Europa. Dit is slechts één van de redenen dat zoveel mensen huurwoningen huren in Beverwijk. Deze stad met zijn ruim 40.000 inwoners heeft namelijk nog veel meer te bieden voor al die mensen die huurwoningen huren in Beverwijk. De ligging van Beverwijk is bijvoorbeeld ideaal. De stad ligt op nog geen 20 kilometer van Amsterdam, dus mensen die huurwoningen huren in Beverwijk en werken in de Randstad hoeven nooit ver te reizen naar hun werk. Een geliefde straat waar mensen graag huurwoningen huren in Beverwijk is de Meerstraat die midden in het centrum vlakbij het station ligt. Mensen die van groen en een vrij uitzicht houden gaan vaak die huurwoningen huren in Beverwijk, die gelegen zijn aan bijvoorbeeld de Heemskerkerweg. De goede verbindingen die er vanuit Beverwijk naar omliggende plaatsen zijn, is de reden dat veel mensen huurwoningen huren in Beverwijk. Via de randweg, de spoorlijnen en de bus kun je vanuit Beverwijk alle kanten op. Voor alle mensen die huurwoningen huren in Beverwijk is het vast interessant om te weten dat Beverwijk al in de 12de of 13de eeuw ontstaan is als kleine handelsstad aan het Wijkermeer. Vanaf 1276 kreeg Beverwijk het recht om elke week een markt te houden. In 1298 ontving de stad stadsrechten. Vanaf de 17de eeuw groeide Beverwijk enorm hard. Boeren legden zich meer en meer toe op het verbouwen van tuinbouwgewassen. Via het Wijkermeer voeren bijna dagelijks schepen met kersen, aardbeien, rapen, peulvruchten, wortelen en nog veel meer over het IJ naar de Amsterdamse binnenstad. Dit leverde Beverwijkers de bijnaam 'Aardbeien' of 'Klapbessen' op.

Wat is er allemaal te doen in en rondom Beverwijk

Huurwoningen huren in Beverwijk is voor iedere doelgroep interessant, doordat er in en rondom Beverwijk zo'n enorm groot aanbod aan activiteiten te vinden is. Gezinnen met kinderen die huurwoningen huren in Beverwijk, kunnen hun hart ophalen bij een bezoekje aan de natuurspeeltuin of op de kinderboerderij. De strandliefhebbers staan binnen een mum van tijd op het strand, want ook dat ligt heel dicht bij Beverwijk. Sportieve mogelijkheden voor mensen die huurwoningen huren in Beverwijk zijn er legio. Zowel voor kinderen als voor volwassenen is er zo'n groot aanbod dat je moeite zult hebben te kiezen. Meerdere voetbalclubs, een atletiekclub, een hockeyvereniging, een zwemclub, een tafeltennisclub en zelfs meerdere scoutinggroepen. Voor de winkelaars onder de mensen die huurwoningen huren in Beverwijk is de bekende "Zwarte markt" natuurlijk een echte must. Op de woonboulevard van Beverwijk vind je alles voor in en om je huis. Houd je van lekker eten, ook dan zit je in Beverwijk helemaal goed. Er zijn een heleboel gezellige restaurantjes waar je terecht kunt. Voor een avondje uit in Beverwijk, kun je terecht bij de bioscoop of het theater. Mensen die huurwoningen huren in Beverwijk en dol zijn op cultuur en historie zullen zich prima vermaken in één van de forten die er in Beverwijk en omgeving te vinden zijn. Fort Sint Aagtendijk vormt samen met Fort Velsen onderdeel van de "Stelling van Amsterdam". Deze forten werden gebruikt om de provincie Noord-Holland te beschermen. Bij Fort Sint Aagtendijk is in 1997 een recreatiegebied gebouwd waar je heerlijk kunt genieten.

Bekende inwoners van Beverwijk

De presentatrice Astrid Joosten, zanger Marco Bakker, actrice, zangeres en presentatrice Kim-Lian van der Meij zijn maar een paar voorbeelden van bekende inwoners van Beverwijk.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven