×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Brunssum

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Brunssum

Huurwoning huren Brunssum

Huurwoningen huren in Brunssum kan helemaal iets voor jou zijn wanneer je houdt van de gezellige sfeer die Limburg te bieden heeft. Deze stad heeft een rijke geschiedenis waar nog veel van te zien is, maar heeft ook een hoop nieuwe en moderne aspecten. Huurwoningen huren in Brunssum is dan ook iets dat er al snel voor zal zorgen dat je kennis maakt met al deze verschillende mogelijkheden die de stad te bieden heeft.

De rijke geschiedenis van Brunssum

Huurwoningen huren in Brunssum is iets dat er voor zal zorgen dat je de geschiedenis van Brunssum al snel zal gaan waarderen. De stad was waarschijnlijk in de prehistorie al bekend, waardoor er een hoop gebeurd is in dit gebied. Tot de 20e eeuw werd hier vooral geleefd van de landbouw, maar daarna werd het een gebied waar veel arbeiders en gastarbeiders zich vestigden om te gaan werken in de steen- en bruinkoolwinning. Hierdoor ontwikkelde zich al snel een hoop stedelijke voorzieningen, waardoor Brunssum snel veranderde van een klein landbouwgebied in een ware stad. Toen de tijd van de steen- en bruinkoolwinning voorbij was, heeft zich op de plaats van een vroege mijn zich een NAVO-basis gevestigd. Huurwoningen huren in Brunssum zal er dan ook al snel voor zorgen dat je met eigen ogen kunt zien hoe interessant deze stad is. Ook hebben er in al deze jaren een hoop bekende inwoners zich gevestigd in deze stad. Hierbij kan je denken aan acteur Frans Keulen, politicus Antoine Janssen en voetballer Kevin Hofland.

Altijd tijd om te genieten door huurwoningen huren in Brunssum

Huurwoningen huren in Brunssum zal je er al snel achter laten komen dat er veel te doen is in deze stad. Er zijn namelijk erg veel bezienswaardigheden en monumenten die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen. Ook is er voor iedereen wel wat te doen, aangezien een golfclub, speeltuin, zwembad, kinderboerderij en sauna allemaal aanwezig zijn. Naast dit alles is het ook mogelijk om te gaan winkelen in de stad. Er is een groot overdekt winkelcentrum en iedere zondag is er een 'vrije markt' waar je op zoek kunt gaan naar tweedehands spulletjes. Huurwoningen huren in Brunssum zal je ook laten zien dat je naast al deze leuke dingen, nog een hoop andere dingen kunt doen. Buiten Brunssum zijn er namelijk ook nog een heleboel mogelijkheden. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een dagje naar het familiepark Mondo Verde of Snowworld te gaan in Landgraaf. Ook kan je een film gaan kijken in Heerlen, een kasteel bezoeken in Wijnandsrade en een boerderijmuseum gaan bekijken in Schimmert. Huurwoningen huren in Brunssum hoeft dus zeker niet saai te zijn. Huurwoningen huren in Brunssum past perfect bij jou passen wanneer je houdt van een gezellige stad met een mooie geschiedenis. Huurwoningen huren in Brunssum kan er daarom voor zorgen dat je alles kan doen wat je wilt en je jezelf nooit hoeft te vervelen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven