×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in de-bilt

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in de-bilt, maar bekijk de huurwoningen in Bilthoven

«1»

Huurwoningen in de omgeving van de-bilt

Huurwoning huren De Bilt

Huurwoningen huren in De Bilt is ideaal voor iedereen die dichtbij de grote stad wil wonen, maar er niet in. De Bilt is een rustige plek om te wonen met veel groen en leuke huizen. Utrecht ligt op een steenworp afstand en ook zijn de verbindingen met Amsterdam goed. Of je nu op zoek bent naar een studio op de Utrechtseweg, een appartement op de Henrica van Erpweg of een woning op de Kanaalstraat. Ga je huurwoningen huren in De Bilt? Dan vind je het allemaal.

Winkelen

Winkelcentrum Hessenweg & Looydijk wordt toch wel gezien als het hart van de stad. Een groot voordeel tijdens het huurwoningen huren in De Bilt, is dat je in het centrum gratis kunt parkeren. Op vrijdag is het koopavond in De Bilt. Je kunt dan bij de meeste winkels tot 21:00 uur terecht. Ga je huurwoningen huren in De Bilt, dan ben je met de auto al in 12 minuten in het centrum van Utrecht. Utrecht is heerlijk om te winkelen. Het winkelcentrum Hoog Catherijne en het centrum zelf, bieden genoeg keus voor iedereen.

Vrije tijd

Ga je huurwoningen huren in De Bilt, dan is er in en rondom De Bilt meer dan genoeg te doen. In De Bilt zelf kun je het JitsArt museum bezoeken. In het beeldenpark kun je diverse bronzen beelden bewonderen van artiest Jits Bakker. Heb je zin in wat meer actie? Dan kun je tijdens het huurwoningen huren in De Bilt gaan lasergamen. Op een regenachtige dag kun je naar de bioscoop of een van de Utrechtse kastelen bezoeken. Kortom, huurwoningen huren in De Bilt betekent dat je in een levendige omgeving zit.

Geschiedenis

De Bilt ontstond in de 12e eeuw. Eerst was het een gebied dat erg moerassig was, dit kwam door de overstromingen die er toen vaak waren. Bisschop Godebald gaf toen de opdracht voor de afdamming, dit maakte het gebied toegankelijk. Tussen Utrecht en De Bilt stond Fort De Bilt. Een klein weggetje zorgde voor de toegang van De Bilt naar Utrecht. Na een paar jaar werd het fort opgesplitst in twee stukken, zodat de weg midden door het fort ging. Zo is het nog steeds. Er zijn aardig wat BN'ers geboren in De Bilt. Onder andere filosoof Bas Haring en Radio DJ Coen Swijnenberg er geboren. Deze kun je dus beide tegenkomen tijdens het huurwoningen huren in De Bilt.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven