×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Delfzijl

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Delfzijl

Water, water en nog eens water. Als waterliefhebber kun je er niet om heen. Deze stad aan het water in het waddengebied heeft alles wat een waterliefhebber wil. Je kunt met je boot zo de Eems en de Wadden op.

Waar komt de naam vandaan? Wat nu het Damsterdiep heet, noemde men vroeger de Delf. In de 13e eeuw werd er een sluis gebouwd in de Delf. Een sluis heette toen zijl. Een zijl in de Delf. Het van oorsprong industriële stadje is uitgegroeid tot een levendige havenstad vol activiteiten.

Wonen in Delfzijl

Naast het centrum zijn er ook woningen in de buitenwijken. Er zijn appartementen en studio's. Maar ook appartementen en studio's die je kunt kopen. Wonen in het centrum is wonen in een gezellige stad. Er zijn genoeg winkels, bars en andere uitgaansgelegenheden. Er is een bioscoop en de stad ligt aan het strand. Chillen in het park of een balletje trappen bij de voetbalvereniging. Het kan allemaal.

Een appartement vinden in Delfzijl

Trekt het wonen in een levendige havenstad jou aan? Dan is hier wonen echt iets voor jou. Met de gezellige plaatsen Groningen, Veendam, Winschoten, Appingedam, Pieterburen en de Wadden om de hoek kun je hier mooi wonen. Nu nog een appartement dat bij jouw wensen past. Wonen aan de Kustweg, Oude Schans, Eemskanaal N.Z., Egge of de Jachtlaan? Kijk eens op www.Directwonen.nl. Directwonen.nl biedt appartementen en studio's te huur

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven