×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoningen huren in Den Bosch

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Huurwoningen Den Bosch

Wonen in Den Bosch

Wil jij in Den Bosch wonen? Een woning huren in Den Bosch is erg populair. Den Bosch is een gezellige, oude stad in Noord-Brabant waar je fijn kunt wonen in een woning. Wat dacht je van zo’n leuke hofjeswoning? Of een woning van een paar honderd jaar oud uit middenin het centrum? Vind jouw woning en ga wonen in Den Bosch! Twijfel je nog over de juiste locatie in Den Bosch? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Den Bosch.

Cultuur en historie in Den Bosch

Als je een woning wil huren in Den Bosch zit je goed! Den Bosch is een van de culturele steden van Nederland en beschikt over een schitterend historische binnenstad. Een huurwoning huren Den Bosch is daarom een goede optie. Je kunt onder andere kiezen uit appartementen, huurwoningen of een studio. Daarnaast heeft Den Bosch nog veel meer te bieden. Wat ga jij doen in je vrije tijd?

Huurwoningen huren Den Bosch

Je bent op zoek naar een huis te huur in Den Bosch, maar welke straat is nou leuk en mogelijk? Daarom hebben we een aantal straten op een rij gezet. Kijk zelf eens naar van Noremborghstraat, Oude Engelenseweg, Geldersedam, Zuidoosterfront, Maarten Trompstraat, Jacob Cnodestraat Zuid Willemsvaart, of Hadewychstraat. Waarschijnlijk zitten er wel huurwoningen tussen die bij jou passen. Zit er een leuk huis te huur voor je tussen?

Gezellig winkelen in de binnenstad

Het oude maar zeer gezellige centrum maakt een dagje winkelen tot een ware belevenis. Daarom wordt Den Bosch vaak als stad gekozen. In onder andere de Vughterstraat, Snellestraat, het Bossche Kwartier en Verwersstraat zijn leuke plaatsen om naartoe te gaan. Daarnaast zijn er ook een groot aantal gezellige eettentjes waar je kunt uitrusten en wat kunt eten. Dat maakt huren in Den Bosch zo leuk.

Vermaak jezelf in jouw vrije tijd

Wie van een historische binnenstad houdt, zal zich goed voelen in de Uilenburg en wie van musea houdt zal naar het Noordbrabants museum of Stedelijk museum 's-Hertogenbosch toegaan. Houd je meer van kunst dan zal het Jheronimus Bosch Art Center aanspreken en wil je meer informatie dan zal het Bastionder de antwoorden geven. Het is daarnaast ook mogelijk om te genieten van een avondje bioscoop of het uitgaansleven te proeven. Veel te doen als je huurwoningen Den Bosch huurt. Wanneer je de stad achter je wilt laten kan een bezoekje aan de vestingstad Heusden of naar het bosgebied de De Loonse en Drunense Duinen gaan. Uiteraard kun je ook in deze kleinere plaatsen een huis huren, of wat dacht je van een appartement, studio of kamer?

Den Bosch of 's-Hertogenbosch?

Vandaag de dag wordt vaak Den Bosch genoemd, maar de officiële naam is eigenlijk nog altijd 's-Hertogenbosch. Wist je al dat deze naam afkomstig is vanuit het bos van de hertog? Deze hertog was Hendrik I van Brabandt. In het jaar 1185 had hij het stadsrecht verleend aan de handelsprivileges. Er kwamen muren om de stad te staan die plunderaars en vreemde legers moesten buiten houden. Natuurlijk is er in al die jaren heel veel veranderd, maar alsnog heeft Den Bosch veel historische gebouwen en plaatsen. Ook vandaag de dag zijn er verschillende bekende Nederlanders die huurwoningen in Den Bosch huren. Hieronder vallen onder andere Sylvie Meis, oud hockeyspeelster Mijntje Donners en presentatrice Yvon Jaspers. Tijdens huren Den Bosch kan je deze bekendheden tegenkomen.

Heb je geen passende huurwoning in Den Bosch gevonden? Wat dacht je van een huurhuis in Oss, een huis in Tilburg of een leuke huurwoning in Boxtel? Per direct zijn er huurwoningen, appartementen, studio’s en kamers beschikbaar in Den Bosch. Bekijk snel alle beschikbare huurhuizen in Den Bosch en wie weet kan jij straks deze leuk stad gaan ontdekken.

Goedkope woning huren in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een goedkope woning om te huren in Den Bosch? De oude binnenstad is erg gewild en daarom niet heel goedkoop. Ga daarom op zoek naar een leuke en goedkope woning buiten het centrum van Den Bosch. De wijken Orthen en het Paleiskwartier bieden je goedkope en ruime huurwoningen, net buiten de binnenstad. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in de binnenstad met alle voorzieningen.

Particulier woning huren in Den Bosch

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de woning zorgt ervoor dat jij snel je woning hebt gevonden in Den Bosch.

Per direct een woning huren in Den Bosch

Wil jij snel een woning huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Den Bosch? De meeste woningen in Den Bosch zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete woning in deze bourgondische stad Den Bosch.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven