×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in den-helder

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in den-helder, maar bekijk de huurwoningen in Breezand

«1»

Huurwoningen in de omgeving van den-helder

Huurwoning huren Den Helder

Helemaal in het topje van Noord-Holland, vind je Den Helder. Een bijzondere plaats die je waarschijnlijk doet denken aan de marine en de afsluitdijk. Huurwoningen huren in Den Helder kan eenvoudig via Direct wonen. Misschien het grootste voordeel van huurwoningen huren in Den Helder, de stad is uitgeroepen tot de meest zonnige stad van Nederland! Huurwoningen huren in Den Helder doe je onder andere op de Ruijterstraat, de Vijzelstraat of de Bassinggracht. Maar ook kun je een leuk appartement huren op de Waddenzeestraat. Ga je huurwoningen huren in Den Helder? Dan heb je keus genoeg.

Winkelen

Misschien niet de meest bruisende winkelstad van Nederland, maar zeker geen saaie winkelstad. Het winkelaanbod wordt steeds uitgebreider, en er komen verschillende winkelcentra bij. In het centrum zelf vind je een verrassend aanbod aan diverse winkels. Ze zijn nu alles aan het opknappen, zodat het er alleen maar mooier uit gaat zien. De winkels in het centrum zijn elke laatste zondag van de maand geopend. Er zijn wel iedere zondag supermarkten open. Voor je dagelijkse boodschappen kun je daar dus iedere dag terecht.

Vrije tijd

Ga je huurwoningen huren in Den Helder, dan weet je vast dat de belangrijkste marinebasis van Nederland hier te vinden is. Er zijn diverse musea waar je van alles ziet over de marine, bootmissies en meer. Zo kun je in het Nationaal Reddingsmuseum alles te weten komen over reddingsoperaties op zee. En is in het Marine museum alles te zien over de Nederlandse Marine. Ga je huurwoningen huren in Den Helder, dan woon je bij ruim 7 kilometer strand. Hier zijn leuke barretjes en kun je heerlijk relaxen of uitwaaien. Een weekendje eruit kun je perfect doen op Texel. Een groot voordeel aan het huurwoningen huren in Den Helder.

Geschiedenis

In de tweede wereld oorlog is er veel verloren gegaan van Den Helder. Dit omdat de marinebasis was overgenomen door de Duitsers. Er zijn toen bombardementen geweest, en er is veel kapot gemaakt. Na de oorlog begon direct de wederopbouw. Den Helder bloeide weer op, en de stad werd weer de marinehaven. Huurwoningen huren in Den Helder betekend dat je in een stad komt met veel 19e en 20 eeuwse panden. De lijst met bekende personen uit Den Helder is zeer divers. Ga je huurwoningen huren in Den Helder, kan je bekende DJ Quintino tegen komen, maar ook Martin Buitenhuis, zanger van van Dik Hout.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven