×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in didam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in didam, maar bekijk de huurwoningen in Zevenaar

«1»

Huurwoningen in de omgeving van didam

Huurwoningen huren Didam

Het dorp Didam ligt in de gemeente Montferland in de provincie Gelderland. Didam telt ongeveer 17.000 inwoners. De oppervlakte van Didam is ongeveer 32 vierkante kilometer. Je kan gemakkelijk een huurwoning huren in Didam. Er is namelijk een breed aanbod in verschillende huurwoningen. Een voorbeeld hiervan zou een appartement kunnen zijn, maar er zijn ook studio's en huurwoningen te huur in Didam. De meest populaire straat in Didam is de Hoofdstraat, welke in het centrum ligt. De Hoofdstraat heeft dan ook een makkelijke ligging ten opzichte van winkels en andere openbare voorzieningen. Andere populaire straten om een huurwoning te huren in Didam zijn de Hengelderweg en de Kollenburgweg. Deze liggen aan de rand van Didam, waardoor ze rustiger zijn in vergelijking met de Hoofdstraat.

Geschiedenis van Didam

In de Romeinse tijd stond er al een Germaanse nederzetting op de plek waar Didam nu ligt. Er zijn erg veel voorwerpen opgegraven tijdens de archeologische opgravingen die in Didam hebben plaatsgevonden. Ten zuiden van Didam heeft er tot 1606 een kasteel gestaan. Vanuit hier werd Didam bestuurd. Op 10 augustus 1925 trok er een storm over Nederland waarbij er ook delen van Didam werden verwoest. Dit staat bekend als de Stormramp van Borculo. Tot 2005 was Didam een zelfstandige gemeente. In januari 2005 is Didam samengevoegd met de buurgemeente Bergh. De plaats die daarbij ontstond is onderdeel van de gemeente Montferland. Er komen een aantal bekende Nederlanders uit Didam. Voorbeelden hiervan zijn voetbaltrainer Ernie Brandts, basketballer Geert Hammink en vredesactivist Jan ter Laak.

Winkelen en vrije tijd in Didam

Didam heeft alle openbare voorzieningen die je kunt verwachten. Er is bijvoorbeeld een bibliotheek, sportcentrum, winkelcentrum en een medisch centrum. In het medische centrum zit een huisarts, tandarts en psycholoog. Ook heeft Didam een indoor zwembad, De Hoevert genaamd. In het centrum zijn verschillende supermarkten te vinden en is er daarnaast plaats voor een aantal kleinere winkeltjes. Ook zijn er plaatselijke cafés en restaurants in en om het centrum te vinden. Dit is dan ook een populaire locatie om een huurwoning te huren in Didam. Een van de monumenten in Didam is de markthal. Hier is elke vrijdag een markt. Daarnaast zijn er in de markthal jaarlijkse evenementen, zoals de vlooienmarkt, een kerstmarkt en concerten. Didam heeft ook een aantal sportverenigingen. Er zijn drie voetbalverenigingen, een volleybalvereniging en een basketbalvereniging. Verder kan je er badmintonnen, tafeltennissen en deelnemen aan zwemwedstrijden. Naast de sportenverenigingen telt Didam zeven schuttersgilden. Het dorp staat dan ook bekend als schuttersdorp. Vlak buiten Didam is er nog een groot speelpark, het Cool Nature Park en een recreatieplas, De Nevelhorst. Ook kun je een dagje doorbrengen in het nabijgelegen Arnhem, Doetinchem of het historische Doesburg.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven