×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in elst-gld

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in elst-gld, maar bekijk de huurwoningen in Driel

«1»

Huurwoningen in de omgeving van elst-gld

Huurwoningen huren Elst Gld

Elst in Gelderland is een dorp, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Mensen die huurwoningen huren in Elst Gld zijn dan ook vaak forenzen. Elst is met ongeveer 21.500 inwoners de grootste kern van de gemeente Over-Betuwe.

Huurwoningen huren in Elst Gld en winkelen

De mensen die huurwoningen huren in Elst Gld kunnen voor eigenlijk alles terecht in hun eigen dorp. De meeste winkels concentreren zich in de Dorpsstraat, het Werenfriedplein en de zijstraten daarvan. Daarnaast liggen de winkelsteden Arnhem en Nijmegen voor mensen die huurwoningen huren in Elst Gld om de hoek.

In de buurt

Elst ligt als een knooppunt tussen enkele van de mooiste gebieden en steden van Nederland in. Mensen die huurwoningen huren in Elst Gld wonen tussen de grote rivieren Rijn en Waal in. De Veluwe en de Betuwe liggen om de hoek. Ook Arnhem en Nijmegen zijn zeker een bezoek waard. Kortom, mensen die huurwoningen huren in Elst Gld kunnen alle kanten op.

Alle kanten op kunnen geldt ook voor het vervoer. Elst is bereikbaar via twee snelwegen, de A15 en de A325. Er is een station, waar vandaan Arnhem en Nijmegen rechtstreeks per trein en bus te bereiken zijn.

Huurwoningen huren in Elst Gld en ontspanning

Mensen die huurwoningen huren in Elst Gld kunnen voor een dagje uit hun hart ophalen in de directe omgeving. Het is aangenaam verpozen aan de oevers van de Waal of de Rijn, in de Betuwe (zeker in de bloesemtijd in het voorjaar) en op de Veluwe kunnen prachtige fiets- en wandeltochten gehouden worden. In het dorp zelf kunnen mensen die huurwoningen huren in Elst Gld een bezoek brengen aan het museum in de kelders van de Grote of St. Maartenskerk, waar de fundamenten van twee Romeinse tempels te zien zijn.

Voor culturele ontspanning zitten mensen die huurwoningen huren in Elst in een wip in Arnhem of Nijmegen, waar volop concerten en voorstellingen te zien zijn op diverse podia. Ook in het dorp zelf zijn er diverse culturele centra.

Geschiedenis

Elst is een oude plaats. De eerste vermelding van het dorp dateert van het jaar 726, als Heliste. Maar zelfs ver daarvoor was Elst bewoond. De Romeinen bouwden er zeker 3 tempels en een badhuis, waarvan resten zijn opgegraven.

Beroemde mensen, die in Elst geboren zijn

Huurwoningen huren in Elst Gld betekent dat je gaat wonen in de geboorteplaats van enkele bekende Nederlanders. De voormalige bondscoach van het Nederlands Voetbalelftal, Jan Zwartkruis, is een van hen. Hij leidde Nederland naar de WK finale in 1978. Pierre Kartner, bij velen beter bekend als Vader Abraham, is in 1935 in Elst geboren. Ook de Elstar appel zag het levenslicht in Elst, om van daar uit een vooraanstaande plaats in de Nederlandse markt te veroveren. Elstar is een samentrekking van Elst en de naam van de kweker, Arie Schaap uit Elst.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven