×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoningen huren in Enschede

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Huurwoningen Enschede

Huurwoningen Enschede

Huurwoningen huren in Enschede kan in bijna alle wijken. Je kunt bijvoorbeeld een mooie studio huren op de Fazantstraat, maar ook een appartement op de Stadsmatenstraat. Dankzij de vele studiemogelijkheden is het huurwoningen Enschede ook zeer populair bij studenten. Tussen de huurwoningen vind je dus ook verschillende soorten huizen. Ga je een van de huurwoningen Enschede huren, weet dan dat de stad in het Twents Eanske heet. Het bijzondere dialect wordt in de ene wijk meer gesproken dan in de andere wijk. 

Winkelen

Iedere eerste en laatste zondag van de maand, zijn de winkels geopend. Tevens is er op donderdag koopavond, en zijn ook meerdere winkels buiten het centrum op vrijdagavond geopend. In het centrum zelf kun je heerlijk winkelen. Je vindt hier onder andere een Primark en een H&M. Maar ook kleine speciaalzaken met bijzonder waar. De moderne winkelstraten en bijzondere steegjes maken Enschede een leuke winkelstad. Daarnaast is er ook een grote woonboulevard; Schuttersveld. 

Vrije tijd 

Enschede is een stad waar altijd leuke evenementen georganiseerd worden. Er is werkelijk ieder weekend wel iets te doen. Je kunt een wandeling maken waarbij je langs allerlei verschillende bouwstijlen komt, die in de stad te vinden zijn. En dat zijn er een heleboel. Huurwoninge Enschede betekend dat je in een sfeervolle stad zit. Daarnaast vind je tijdens het huurwoningen huren in Enschede een prachtig filmhuis en een leuk speelpaleis voor kinderen. Wil je er een dagje uit, op bezoek bij een andere stad? Het Twentse Hengelo is vlakbij gelegen. Ook kun je tijdens het huurwoningen Enschede huren, makkelijk op visite bij buurland Duitsland. De stad grenst aan Duitsland en je bent bijvoorbeeld snel in Münster.

Geschiedenis

Enschede is ontstaan in de Middeleeuwen. Het was eerst alleen maar ruig land. Maar Enschede ontwikkelde zich al snel. De stad werd namelijk onderdeel van de handelsroute tussen Deventer en Münster. De stad kreeg in 1325 stadsrechten. Ga je huurwoningen Enschede huren, dan kom je in een stad waar textiel altijd erg belangrijk is geweest. In de tweede wereld oorlog is Enschede zwaar getroffen. Dit komt omdat geallieerde dachten in Duitsland te zijn, toen ze bommen op Enschede lieten vallen. Veel mooie gebouwen zijn toen verloren gegaan. Maar er is ook veel moois voor teruggekomen. Huurwoningen Enschede doe je samen met andere bekende personen. Zo is Miss Montreal ook een Enschedeër, en wonen er diverse politici.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven