×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in epe

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

«1»

Huurwoningen in de omgeving van epe

Huurwoningen huren Epe

Epe is een gemeente die veel woonplezier biedt aan zijn inwoners. Het gebied kent een rijke historie en is al bewoond vanaf de tijd vóór Christus. In de loop van de jaren is de gemeente uitgegroeid tot een bruisend geheel met als centraal punt de gelijknamige hoofdplaats van de gemeente. Huurwoningen huren in Epe is dan ook iets waar veel mensen belangstelling in hebben. Daarnaast is Epe de geboorteplaats van enkele bekende Nederlanders zoals zangeres Ester Hart en baanwielrenner Teun Mulder.

Woningen huren in Epe

Epe is een populaire plaats om een huurwoning te huren. Epe heeft een bruisend centrum met een grote verscheidenheid aan winkels, waar ieders smaak wel tot zijn recht komt. Daarnaast zijn er verschillende restaurants en uitgaansgelegenheden in Epe die deze woonplaats nog net even dat stukje extra geven. Dit maakt huurwoningen huren in Epe erg populair. Het woningaanbod dat er is wisselt snel en mensen die in aanmerking komen voor huurwoningen huren in Epe moet soms redelijk lang op een woning wachten. Als je dus de kans krijgt om er een huurwoning te huren in Epe dan moet je deze kans met beide handen aangrijpen.

Rondom Epe

Huurwoningen huren in Epe is niet alleen in trek vanwege de plaats zelf, maat tevens vanwege de vele leuke plaatsen die er rondom liggen. Voorbeelden hiervan zijn kleinere plaatsen zoals Heerde en Vaassen, maar ook grotere en bekendere plaatsen zoals Apeldoorn en Deventer. Daarnaast ligt het Veluwemeer op korte afstand van Epe waardoor ook liefhebbers van het water en van watersport aan hun trekken komen.

De geschiedenis van Epe

Een andere voorname reden voor huurwoningen huren in Epe kan de rijke geschiedenis van het gebied zijn. Mensen die van cultuur houden kunnen veel tekenen van de historie van de plaats terugvinden in de plaats zelf en de omliggende gebieden. Er zijn prehistorische vondsten gedaan die dateren uit de nieuwe steentijd. De naam Epe is afgeleid van het vroeg-Germaanse woord apa, wat zoiets betekent als waterloop. Van 1887 tot 1950 had Epe een eigen spoorwegstation aan de Baronnenlijn die liep tussen Zwolle en Apeldoorn.

Huurwoningen huren Epe: een goede combinatie

De reden dat veel mensen huurwoningen huren in Epe is omdat de plaats heel veel te bieden heeft. Of het nu gaat om de rijke historie of om de uitgaansmogelijkheden en de winkels, huurwoningen huren in Epe is op meerdere fronten een succes.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven