×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in haren-gn

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Huurwoningen in de omgeving van haren-gn

Huurwoning huren Haren Gn

Haren is een dorp in de provincie Groningen. Het dorp ligt ten zuidoosten van de hoofdstad van deze provincie, Groningen. Haren is ongeveer vijftig vierkante kilometer groot en heeft circa 18.000 inwoners. Dit dorp staat bekend als een villadorp, daarom wordt Haren ook wel 'Wassenaar van het Noorden' genoemd. Toch zijn er genoeg mogelijkheden om hier te huren. Zo zijn er appartementen en studio's te huur. Ook kun je huurwoningen huren in Haren. De Middelhorsterweg, Felland, Ruigelaan en het Laarmanhof zijn populaire plekken om huurwoningen te huren. Vooral de huurappartementen in Haren zijn in trek, al is het ook populair om een huurwoning te huren. In Haren is er dan ook een grote markt met betrekking tot huurwoningen. Je zult hier altijd een appartement of huurwoning die naar jouw smaak is vinden.

Historie van Haren

In 1040 werd het rechtsgebied Gorecht, bestaande uit Haren, Onnen, Glimmen en Noordlaren, door de Duitse keizer aan Utrecht geschonken. Gorecht werd voor het eerst officieel Haren genoemd in 1249. In 1392 behoorde Haren niet meer tot Utrecht maar werd het verpacht aan Groningen. Sindsdien behoort Haren tot de provincie Groningen. In het begin van de negentiende eeuw begon Haren te moderniseren. Er werden twee molens gebouwd en later kwam er een paardentramverbinding. Ook kwamen er de eerste mogelijkheden om huurwoningen te huren in Haren. Een van de twee molens, De Hoop, is nu een belangrijk monument. De paardentramverbinding werd later een gewone tramverbinding, waarvan de wachthuisjes nu nog steeds te zien zijn. Vanaf 1910 begon Haren zich te ontwikkelen als villadorp onder leiding van de toenmalige burgemeester Boerema. Rond deze tijd kwamen er meer mogelijkheden om huurwoningen te huren in Haren. Een aantal bekende personen die uit Haren komen zijn politici Hans Oskamp en Andries Heidema en natuurkundige Cees Dekker.

Winkelen en vrije tijd in Haren

Haren heeft een erg uitgebreid winkelaanbod. De grote winkelketens zijn aanwezig in het centrum maar er zijn ook veel andere, kleinere winkels. Zo kan je al je benodigdheden in het centrum halen. Daarnaast zijn er verschillende cafés en restaurants, waar je een hapje kunt eten of iets kunt drinken. Het centrum bevindt zich vooral rondom de Rijksstraatweg. Dit is een populaire locatie om huurwoningen te huren in Haren. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om je vrije tijd te besteden. Zo zijn er de natuurgebieden Appelbergen en het Noordlaarderbos. Het Noordlaarderbos is een van de grootste bossen van de provincie Groningen. Ook ligt er een hunebed vlakbij Haren. In Haren zelf is er een grote botanische tuin, het Hortus Haren, met een oppervlakte van ongeveer twintig hectare. Vlakbij Haren ligt Groningen, wat een populaire bestemming is om een dagje door te brengen. Verder zijn er veel bezienswaardigheden in Haren. Er zijn bijvoorbeeld twee molens, een kerk en verschillende tuinen te zien.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven