×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in harmelen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in harmelen, maar bekijk de huurwoningen in De Meern

«1»

Huurwoningen in de omgeving van harmelen

Huurwoningen huren in Harmelen

Een dorp met historie

Huurwoningen huren in Harmelen betekent wonen in niet alleen een mooie, maar ook een historierijke omgeving. Het gebied werd in de 12e en 13e eeuw ontgonnen; de vroegste vermelding van Harmelen dateert uit 1202. Buiten het dorp lag vroeger de ridderhofstad Huize Harmelen. Eén van de restanten van deze ridderhofstad is de duiventoren. Oorspronkelijk was Harmelen een agrarisch gebied; tegenwoordig is huurwoningen huren in Harmelen vooral populair onder forensen. Diverse oude gebouwen herinneren aan het vroegere Harmelen: zo is er niet alleen Huis Harmelen, maar zijn er ook 25 andere rijksmonumenten in het dorp.

Harmelen: een combinatie van de voordelen van dorp en stad

Veel mensen zijn geïnteresseerd in huurwoningen huren in Harmelen. Harmelen is een dorp in de provincie Utrecht, dat zo'n 8000 inwoners telt. Het dorp in de gemeente Woerden ligt op slechts een kleine 10 kilometer afstand van het centrum van Utrecht. Daarmee biedt huurwoningen huren in Harmelen niet alleen de rust en gezelligheid van een dorp, maar ook alle mogelijkheden van een grote, centrale stad als Utrecht. Daarnaast zijn dankzij de centrale ligging bijna alle grote steden in de Randstad zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag met de auto binnen een half uur te bereiken. Dat maakt huurwoningen huren in Harmelen wel heel aantrekkelijk!

Eindeloos vermaak in het Groene Hart

Harmelen ligt aan de Rijn, aan de rand van het Groene Hart van Nederland. Dit maakt het een populaire plaats om vrije tijd in de natuur door te brengen: fietsen, wandelen, varen, het kan in Harmelen allemaal. Dit draagt bij aan de vraag naar huurwoningen huren in Harmelen. De natuur leent zich niet alleen voor plezier; ook voor sport is de natuurrijke omgeving van Harmelen ideaal. Niet voor niets komen diverse bekende sporters uit dit dorp, zoals wielrenster Ellen van Dijk, atleet Ad Moons en voetballer Dico Koppers. Harmelen telt dan ook diverse sportverenigingen, van voetbal en tennis tot jeu de boules en atletiek. Ook liefhebbers van winkelen kunnen in Harmelen terecht: in het kleine maar sfeervolle centrum vind je diverse winkels en restaurantjes. Natuurlijk beschikt Harmelen ook over alle praktische winkelvoorzieningen zoals supermarkten, tuincentra en een bakker. Het is dan ook niet verrassend dat er veel vraag is naar huurwoningen huren in Harmelen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven