×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Hoensbroek

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Hoensbroek

Huurwoningen huren in Hoensbroek

Ben je geïnteresseerd in huurwoningen huren in Hoensbroek? In deze gezellige Limburgse plaats staan tal van mooie appartementen, studio's en zelfs complete woningen. Ga je voor een mooie studio midden in het centrum of wil je liever huurwoningen huren in Hoensbroek die beschikken over een echte tuin? In Hoensbroek kan het allemaal!

Een korte historie

Huurwoningen huren in Hoensbroek betekent dat je terechtkomt in een gezellige plaats midden in het Limburgse land. Van oorsprong stond het bekend onder de naam 'Broek' of 'Broich', dat zoveel betekent als 'moeras'. In 1388 werd de plaats echter geschonken aan de ridder Herman Hoen, die er zijn Kasteel Hoensbroek liet bouwen. Dit kasteel werd zo belangrijk dat de naam Hoensbroek langzamerhand werd overgenomen door het hele dorp.

Geniet van je vrije tijd in sfeervol Hoensbroek

Hoensbroek heeft een dorps karakter en dat willen de inwoners in de toekomst graag behouden. Ga je een huurwoning huren in Hoensbroek dan merk je meteen dat de plaats toch heel wat te bieden heeft. In het gezellige centrum zijn tal van winkels te vinden, waaronder modewinkels, speciaalzaken en cadeauwinkels. Huurwoningen huren in Hoensbroek brengt je ook dichtbij de vele cafés, restaurants en zelfs een overdekt zwemparadijs. Daarnaast organiseert Hoensbroek regelmatig evenementen, zoals de gezellige Hoensbroekse Braderie en het Oranje Festival Gebrook. Met huurwoningen huren in Hoensbroek hoef je je nooit te vervelen.

Populaire plaatsen in de omgeving

Hoensbroek was tot een zelfstandige gemeente. Maar vanaf dat moment is Hoensbroek deel uit gaan maken van de gemeente Heerlen. Ga je huurwoningen huren in Hoensbroek dan ben je wellicht ook veel in de stad Heerlen zelf te vinden. Hoensbroek en Heerlen vormen immers een aaneengesloten bebouwd gebied. Het zuiden van Limburg heeft echter nog meer mooie plaatsen die je gemakkelijk vanuit je huurwoning in Hoensbroek kunt bezoeken. Sittard, Valkenburg en Maastricht liggen allemaal op een kleine afstand. Wie niet over een eigen auto beschikt, kan vanaf station Hoensbroek per trein de omgeving verkennen.

Bekende Hoensbroekers

Huurwoningen huren in Hoensbroek brengt je op een plek waar tal van bekende Nederlanders geboren zijn. Denk bijvoorbeeld aan de oud-voetballers Mario Eleveld en René Maessen, maar ook NOS-verslaggever Gio Lippens en politicus Klaas de Vries hebben een band met de stad. Wie weet ben jij binnenkort ook wel een van de ruim 20.000 inwoners.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven