×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in hoogezand

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in hoogezand, maar bekijk de huurwoningen in Slochteren

«1»

Huurwoningen in de omgeving van hoogezand

Wonen in Hoogezand

Je kan er ook voor kiezen om een huis te huren in de fraaie buitenwijken van Hoogezand. Dan zit je extra dichtbij de natuur. Maar maak je je geen zorgen, de natuur is nooit ver als je besluit een huurwoning te huren in Hoogezand.

Huren in de omgeving van Hoogezand

Zijn de woningen die te huur staan in Hoogezand niet helemaal wat je zoekt? Dat geeft helemaal niks, in de buurt zijn er namelijk ook erg leuke huizen te huur. Hoogezand maakt deel uit van de gemeente Hoogezand-Sappemeer, en in Sappemeer staan er ook meer dan voortreffelijke huurwoningen te huur. Heb je al altijd willen wonen in een knus dorpje in Groningen? Dan is nu je kans om toe te slaan, want in Hoogezand zijn er erg fraaie huizen te huur. Het mooie centrum heeft vele oude gebouwen die veel sfeer brengen in Hoogezand. Als je buiten het centrum gaat wandelen dan vind je vooral fenomenale natuur. Het is wonderbaarlijk hoe makkelijk je jezelf kan ontspannen in dit dorp. Gelukkig kent Hoogezand ook meerdere scholen, wat dit dorp een ideale plek maakt om een huurwoning te huren met kinderen.

Huurwoningen huren in Hoogezand

Het is begrijpelijk dat je nu al om bent om te gaan huren in Hoogezand. De natuur die dit dorp te bieden heeft is erg moeilijk te weerstaan. Nu resteren er nog een aantal keuzes. Je kan bijvoorbeeld gaan huren in het centrum van Hoogezand. Als je hier een woning gaat huren dan ben je dicht bij de markt en de prachtige kerk. Uiteraard ook een mogelijkheid om particulier te huren. In Hoogezand-Sappemeer staan er uitmuntende huurwoningen te huur. Stel dat je hier ook niks kan vinden neem dan een kijkje in Groningen of Assen.

Particuliere woning huren in Hoogezand

Het is natuurlijk ook een optie om particulier te huren in Hoogezand-Sappemeer. Maar hier houden de vele keuzes die je kan maken in dit dorp niet op. Het is ook mogelijk om een sociale huurwoning te verkrijgen, voor als je wat kosten wilt besparen. Je kan er ook voor kiezen om tijdelijk te huren in Hoogezand. Als je niet kunt wachten om een woning te huren in Hoogezand, dan kan je al direct beginnen met huren. Door de site van Direct Wonen kan je de aanbieder erg gemakkelijk een bericht sturen, waardoor je direct kan gaan huren.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven