×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in hoogvliet-rotterdam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in hoogvliet-rotterdam, maar bekijk de huurwoningen in Spijkenisse

«1»

Huurwoningen in de omgeving van hoogvliet-rotterdam

Huurwoningen huren in Hoogvliet Rotterdam

Ga je een van de huurwoningen huren in Hoogvliet Rotterdam, dan kom je in een groene omgeving terecht. Hoogvliet is gelegen in het zuiden van gemeente Rotterdam. Huurwoningen huren in Hoogvliet Rotterdam betekent heerlijk wonen. De ruimte die je hebt, de voorzieningen en de moderne uitstraling van Hoogvliet, maken het een mooie plek om te huren. Huurwoningen huren in Hoogvliet Rotterdam kan op verschillende plekken. Je kunt een appartement huren op de Binnenban, een kamer op de Kalmoesstraat of een woning op de Reinier Kloegstraat. Kortom, mogelijkheden genoeg om huurwoningen te huren in Hoogvliet Rotterdam!

Winkelen

Hoogvliet heeft 8 wijken die allemaal hun eigen winkels hebben. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je tijdens het huurwoningen huren in Hoogvliet Rotterdam nooit ver. In het midden van Hoogvliet bevindt zich het winkelcentrum de Binnenban. Dit populaire winkelcentrum huist zowel de grote merken als unieke winkeltjes. Iedere vrijdag is het koopavond, ook zijn de winkels zijn regelmatig op zondag geopend. Voor een dagje winkelen is Rotterdam zelf natuurlijk ook ideaal. Met de auto of het openbaar vervoer ben je in een half uurtje in het centrum van Rotterdam. Ook Vlaardingen is een bezoekje waard. Hier ben je met de auto al binnen een kwartier.

Vrije tijd

Huurwoningen huren in Hoogvliet Rotterdam is populair bij een grote doelgroep. Dit omdat er voor alle leeftijden dingen te doen zijn. Er is een leuke kinderboerderij, maar ook een leuke plek voor jongeren; Campus Hoogvliet. Daarnaast zijn er restaurantjes en bistro's te vinden en kun je op verschillende plekken heerlijk wandelen. Aan de oude Maas vind je natuurgebied Visserijgriend en ook is het Oudelandsepark ideaal voor een wandeling of picknick.

Geschiedenis

Vroeger hoorde Hoogvliet bij Putten, het werd toen nog Oudenvliet genoemd. Later behoorde Hoogvliet toe aan de gemeente Poortugaal, van 1811 tot 1818. Hoogvliet was tot 1934 zelfstandig, tot het weer bij Rotterdam hoorde. Vanaf toen is dat altijd zo gebleven. Er kwamen veel veranderingen waar je nu tijdens het huurwoningen huren in Hoogvliet Rotterdam mee te maken hebt. Bijna alle gebouwen werden afgebroken en er kwamen nieuwe gebouwen voor in de plaats. Er zijn nog maar een paar gebouwen die toen zijn blijven staan, die vind je rond de Dorpskerk. Omdat alles opnieuw gebouwd is, kun je tijdens het huurwoningen huren in Hoogvliet Rotterdam genieten van vrij nieuwe gebouwen. Huurwoningen huren in Hoogvliet Rotterdam hebben ook bekende Nederlanders gedaan. Bekende sporters, zoals judoka Mark Huizinga en voetballer Peter Houtman, maar ook mensen bekend van tv, zoals Mylène d'Anjou en Rik Hoogendoorn.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven