×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Maarssen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Maarssen

Wonen, leven en genieten in Maarssen

In de buurt van de stad en toch de rust op kunnen zoeken. Huurwoningen huren in Maarssen is heel eenvoudig. Je hebt de veelzijdige keuze uit appartementen, studio's of een huurwoning. Huurwoningen huren in Maarssen is natuurlijk niet het enige waar jij naar op zoek bent, daarom zetten we alvast een aantal leuke weetjes en activiteiten voor jou op een rij.

Huurwoning huren Maarssen

Het dorp Maarssen bestaat in feite uit twee delen die doorbroken worden door het Amsterdam Rijnkanaal. In het ene gedeelte vind je het oude dorp met gezellige winkeltjes en de schitterende huizen aan de Vecht. Wanneer je de brug over gaat zal je in het nieuwe gedeelte van Maarssen komen, waar het bruist van het leven. Echter het allerbelangrijkste is natuurlijk jouw woning. Huurwoningen huren in Maarssen kan in de wijken Zebraspoor, Straatweg, Duivenkamp, Reigerskamp, Pauwenkamp, Emmaweg, Langegracht, Antilopespoor, Fazantenkamp of Valkenkamp.

Winkelen in Maarssen

Maarssen is geen stad maar toch kan jij er volop leuke winkeltjes bezoeken. In het oude dorp bevindt zich een lange winkelstraat waar je leuke kleine winkeltjes kunt vinden. Wil je liever toch een winkelcentrum? Dan moet je aan de andere kant zijn. Tegenover het treinstation bevindt zich een groot winkelcentrum waar je volop keuze hebt. Daarnaast kan je voor de dagelijkse behoefte bij een van de supermarkten of drogisten terecht, die zich in verschillende wijken bevinden. Huurwoningen huren in Maarssen is dus ook geschikt wanneer je van winkelen houdt.

Een goede besteding van je vrije tijd

Huurwoningen huren in Maarssen is de start voor leuke uitstapjes. Het is bijvoorbeeld heel eenvoudig om met de trein naar Utrecht te gaan en hier te winkelen, naar de bioscoop te gaan of gebruik te maken van uitgaansgelegenheden die er zijn. Het is natuurlijk ook prettig om in Maarssen te blijven en hier te sporten of misschien wel een bezoekje te brengen aan de Loosdrechtse Plassen. Wanneer je echter de omgeving wilt verkennen is het nabijgelegen dorpje Breukelen een leuke optie. In het centrum zijn verschillende terrasjes te vinden die omringd zijn met winkeltjes. Kortom Huurwoningen huren in Maarssen zorgt voor leuke uitstapjes in de omgeving.

De geschiedenis van Maarssen

Huurwoningen huren in Maarssen doe je natuurlijk niet zonder de geschiedenis te weten. Het dorp werd bekend omdat zij langs de vaarroute de Vecht ligt. Later werd de Vecht aangetrokken door de rijken die hun kans zagen hier een buitenhuis te bouwen. Ook vandaag de dag nog trekt Maarssen veel mensen aan. Huurwoningen huren in Maarssen is daarom heel aantrekkelijk. Onder andere Xander de Buisonjé heeft voor dit dorp gekozen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven