×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in maassluis

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in maassluis, maar bekijk de huurwoningen in Vlaardingen

«1»

Huurwoningen in de omgeving van maassluis

Huurwoningen huren Maassluis

Wanneer mensen nadenken over verhuizen naar Zuid-Holland, is Maassluis vaak niet de eerste stad waar aan gedacht wordt. Toch is huurwoningen huren in Maassluis voor iedereen die op zoek naar een huis is een fantastische plek om te wonen. Door de ligging van de stad zal een ieder van de mensen die nu al huurwoningen huren in Maassluis beamen dat je voor alles terecht kunt in Maassluis. Dit geldt op sociaal, maatschappelijk, economisch en cultureel gebied. Eén van meest geliefde straten waar mensen huurwoningen huren in Maassluis is de Merellaan.

Winkelen

Veel van de mensen die huurwoningen huren in Maassluis doen hun dagelijkse boodschappen in een buurtwinkelcentrum. In de binnenstad vind je veel gezellige winkeltjes waar je heerlijk rond kunt kijken. De mensen die huurwoningen huren in Maassluis zijn daarvoor vaak te vinden in de Veerstraat, de Hoogstraat, de Wip of één van de andere gezellige winkelstraten in het centrum. Voor al diegenen die huurwoningen huren in Maassluis en van markten houden, kunnen ze daarvoor twee keer per week in Maassluis terecht en wel op de dinsdag en de vrijdag.

Vrije tijd en plezier

Alle sportievelingen die huurwoningen huren in Maassluis kunnen kiezen uit een groot aantal sportverenigingen. Er zijn meerdere voetbalclubs, een schietvereniging, een atletiekvereniging, een basketbalvereniging en een hockeyvereniging om maar een paar voorbeelden te noemen. Liefhebbers van korfbal onder degenen die huurwoningen huren in Maassluis kunnen daarvoor terecht bij hun eigen vereniging. Datzelfde geldt voor handballers, softballers, honkballers, wielrenners, volleyballers, zwemmers. Fanatieke wandelaars die huurwoningen huren in Maassluis kunnen de Europese wandelroute E9 volgen die dwars door de stad gaat.

Uitstapjes die vaak gemaakt worden door mensen die huurwoningen huren in Maassluis zijn een dagje naar één van de mooie steden in de omgeving zoals Rotterdam, Den Haag of Leiden. Ook een dagje naar de kust is iets dat alle mensen die huurwoningen huren in Maassluis eigenlijk zouden moeten doen.

Historie

De stad Maassluis is ook wel bekend als de Eerste stad aan de Waterweg. Maassluis is rond 1340 ontstaan. De stad begon als nederzetting in een zeewering bij een sluis die tussen Rotterdam en de Noordzee werd aangelegd. Het doel hiervan was overstromingen te voorkomen. De nederzetting kreeg de naam Maeslandsluys. Op 16 mei 1614 veranderde de naam in Maassluis en werd de stad zelfstandigheid verleend door de Staten van Holland. In 1629 werd begonnen met de bouw van de Groote Kerk die in 1639 werd voltooid. Het beroemde Garrelsorgel werd in 1732 in gebruik genomen. Dat was gebouwd door Rudolf Garrels en was een geschenk van de Maassluise reder Govert van Wijn.

De visserij was aanvankelijk erg belangrijk voor de stad Maassluis. De stad werd in de negentiende eeuw wereldberoemd door het sleepvaartbedrijf L. Smit & Co. en het scheepsbergingsbedrijf W.A. van den Tak. Dit bedrijf kennen we nu nog steeds onder de naam Smit-Tak.

Bekende personen uit de stad

Wanneer je besluit tot huurwoningen huren in Maassluis word je stadsgenoot van een aantal Nederlanders die iedereen wel kent. Twee voorbeelden daarvan zijn de broers Bas en Aad van Toor, beter bekend als het duo Bassie & Adriaan. Schrijver en bioloog Maarten 't Hart is een andere bekende inwoner van Maassluis.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven