×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in marum

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in marum, maar bekijk de huurwoningen in Opende

«1»

Huurwoningen in de omgeving van marum

Wonen in Marum

Zoek je al een tijdje naar een leuk dorp in Groningen om een huis te huren? Dat kan hier je zoektocht stoppen, want Marum is de ideale plek om een huurwoning te bemachtigen. Het is een prachtig dorp, met een sfeervol centrum en veel natuur waar je in kunt wandelen. Stop dus met verder kijken en ga een woning huren in Marum!


Huurhuizen in Marum

De beschikbare huurhuizen in Marum beschikken over een bepaalde charme waar je net niet je vinger op kunt liggen. Deze huurwoningen zul je vinden in het centrum van het dorp, maar dichterbij de kun je ook leuke huizen huren.


Huurwoningen in de omgeving van Marum

Denk je niet dat je in Marum wilt gaan huren? Dat geeft niks, zo’n markant dorp past niet bij iedereen. Bekijk dan nabijgelegen steden zoals Drachten, Roden en Leek.


Particulier huren in Marum

In Marum heb je de mogelijkheid om particulier te huren. Dankzij de site van Direct Wonen is in de vrije sector huren erg gemakkelijk gemaakt. Je kunt de particuliere aanbieder eenvoudig een bericht sturen waardoor je al snel een huis kunt huren. Het is zelfs een mogelijkheid om tijdelijk te huren of om een sociale huurwoning te bemachtigen.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven