×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in meppel

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in meppel, maar bekijk de huurwoningen in Nijeveen

«1»

Huurwoningen in de omgeving van meppel

Huurwoningen Meppel

Helemaal in het zuidwesten van Drenthe ligt de plaats Meppel. Het is een bijzonder sfeervolle stad en de kleinste gemeente van die provincie. Hen die huurwoningen Meppel huren komen terecht in een stad met een rijk handelsverleden, een sfeervolle binnenstad en bovendien de geboorteplaats van onder andere acteur Theo de Groot en kunstschilder Piet Zwiers.

Huurwoningen Meppel, een lange historie

Huurwoningen Meppel huren betekent terecht komen in een stad met een lange historie. De provincie Drenthe werd al tijdens het Neolithicum (zo'n 11.000 v.Chr.) bewoond. In de 12e eeuw wordt de stad Meppel al in de geschriften genoemd en in 1422 scheidde ze zich af van Kolderveen en werd de Grote Kerk gebouwd, een kerk die er tot op de dag van vandaag staat. In de 16e eeuw kwam de stad tot bloei door turfafgravingen en was het een belangrijke doorvoerhaven. Door die rijke handelsgeschiedenis zijn er nu nog steeds vele bezienswaardigheden, zoals de watertoren, molen De Weert en molen De Vlijt. Meppel heeft ook een zeer belangrijke rol gespeeld in de drukkerij, de grafische industrie en het uitgeverswezen. Het populaire drukkerijmuseum aan de Kleine Oever herinnert daaraan.

Huurwoningen Meppel, een levendig centrum

Bij het huren van huurwoningen Meppel krijg je er een sfeervol centrum bij. De binnenstad heeft veel oude geveltjes, kleine straatjes en mooie pleinen. Het winkelaanbod is opvallend gevarieerd. In Hoofdstraat, Woldstraat en Kruisstraat zijn zowel grote ketens als kleine speciaalzaken te vinden. De winkels worden afgewisseld met leuke restaurants, lunchrooms en cafés. In de zomerdagen zijn er tal van evenementen. Drukbezocht zijn altijd de Donderdag Meppeldagen, met veel live-optredens door de stad. Begin juni vindt het Grachtenfestival plaats en in juli het Fantasiafestival. Wie tijdens het huren van huurwoningen Meppel een avondje uit wil, kan onder meer terecht in Schouwburg Ogterop, een theater met een gevarieerd aanbod in onder andere toneel, muziek en cabaret. Meppel heeft ook een discotheek, Lord Nelson, met maar liefst drie zalen. Sportfanaten zullen, behalve over de vele sportverenigingen, enthousiast zijn over evenementen als de Meppel Cityrun of de Trimloop Vierdaagse. Hen die huurwoningen Meppel huren kunnen ook altijd een uitstapje maken naar een andere stad. Een grotere stad bijvoorbeeld, zoals de levendige Hanzestad Zwolle, wat op nog geen 20 minuten afstand ligt. Ook ben je binnen een half uur in de provinciehoofdstad Assen. Huurwoningen Meppel huren is een uitermate goede keus. Je komt terecht in een gezellig kleine plaats met tal van leuke winkels, bezienswaardigheden en evenementen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven